Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia tavsiye edr misiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia tavsiye edr misiniz?

Herkeze iyi gunler cok uzatmadan durumumu anlatip yardimci olamnizi rica ederim
    1 ay once ewlendim taki paralarimla bir arac almak istiyorum yani anlicaginiz tum parami bir arabaya baglicam bu yuzden azcik endiseliyim babamda 2010 civic var suan civigin piyasasi bildiginiz gibi insignayi gecti 45 milyara aldigimiz araca 50 milyar teklif ediyorlar ama insignadaki ozelligin yarisi yok elbette civicginde sıkıntilari var cok ses aliyor yakiyor vs vs bu yuzden bana artilariyla eksileriyle insignayi soylerseniz sebirim beyaz 2009 1.6t cosmo buldum beyinde ariza veriyormu lpg uyumu varmi kisacasi sizi rahatsiz eden seyleri soylerseniz sevinirim lutfen samimi davranin umarim durumumu anlamissinizdir

Ynt: insignia tavsiye edr misiniz?

Lpg tavsiye etmem motor sagligi acisindan... yakit oalrak benzinli civic ile aynidir assagi yukari ama asla ayni kefenin arabalari degildir tipini begeniyorsaniz mutlaka denemeniz gereken bir araba bence
    F30 Sport+

Yorum

LPG düşünüyorsanız 1.4 almanızı öneririm..ancak uzun vadede 1.4'lerde bile sorun çıkabilir tabi..Ben de 1.4 alacağım ama yeni çıkan fabrikasyon LPG'li modeli..subaplarda falan iyileştirme yapılarak LPG'nin verdiği zararlar minimuma indirilmiş diye biliyorum..
      Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Civic'in en güzel tarafı modifiye seviyorsanız, binbir türlü parçayı (amortisör, far, body kit vs) uygun fiyatlara bulabiliyorsunuz. Onun dışında her bakımdan insigina üstün tabi ki.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Amacim civic almak degil ztn ama cogu kisi nedense opele sicak bamiyor audi bmw mercedes bak diyorlar karar veremedim

Yorum

Ben de 3 gün önce insignia aldım çevremdeki herkes bmw ya da mercedes almam konusunda ısrar etti özellikle mercedes konusunda abim ve babam baya baskı yaptılar ama ben insignia aldım yakıt konusunda insignia acayip bir araba 400km de de bir depoyu bitirebilirsiniz 900 km de de o tamamen ayağınızla ilgili tam olarak bilmiyorum ama 50000 e 4-5 ya da daha yaşlı audi bmw mercedes alınabiliyor bence temiz bir insignia alın

Yorum

Hic şüphesizki evet. Mükmmel bir araç. Lpg ile binilecek bir araç diil. Lpg taktırıp sorun yaşayanlar mevcut. Ama orjinal lpgli 1.4lere bütceniz yeterse alabilirsiniz. Trafik kurallarına uyduğunuz takdirde şehiriçi 9lt şehirdışı 7lt ortalama ile gezebiliyosunuz. Karma tüketimim 7.7lt. Tabi hız seviosanız 12-13lt ye katlanacaksınız.

İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
              Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Tavsiyeler kişi özel olmalıdır ve sizin yazınızı okudum, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Fark ettiyseniz siz daha çok mu yakıyor diye sormadan herkes yakıtı açıklamaya çalışmış. Görün işte halimizi, hep "güzel araba da çok yakıyormuş yea" diye duyup açıklamaya çalışmaktan otomatiğe bağlamışız. Sormadan söylüyoruz Yukarıda Hakem güzel söylemiş, sağ ayağınıza hakim olursanız 70 litrelik depoyla uzun yolda 1000 km'yi çok rahat devirirsiniz ama bu menzil 300 km'ye de düşebilir ihihi

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ayni sey civic icinde gecerli oda cok yakiyor bu normal benim amacim daha cok yeni okudum lpgde subaplat yaniyormus ne biliyim iceriye cok ses aliyor mu fren esnasinda ses yapioyor mu vs vs yakcagi zaten allahin emri bide dedigim gibi civigi 45e aldik suan 50 milyar insignia ozaman 65 70 milyarken simdi 45 dustu sanki piyasasi daha disecek gibi geliyor bana?

Yorum

Son insignia mı hemşerime sattım. Yetkili servise giderken virajlara kendimce çok normal hızda girerken arkadaş bu hızlarda eski ve yeni civic ile giremeyeceğini kıç attığını yol tutuşunun asla böyle olmadığını söyledi. E zaten beklenen de oydu. Buda benden bir bilgi....
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: brb890
                      Herkeze iyi gunler cok uzatmadan durumumu anlatip yardimci olamnizi rica ederim
                      1 ay once ewlendim taki paralarimla bir arac almak istiyorum yani anlicaginiz tum parami bir arabaya baglicam bu yuzden azcik endiseliyim babamda 2010 civic var suan civigin piyasasi bildiginiz gibi insignayi gecti 45 milyara aldigimiz araca 50 milyar teklif ediyorlar ama insignadaki ozelligin yarisi yok elbette civicginde sıkıntilari var cok ses aliyor yakiyor vs vs bu yuzden bana artilariyla eksileriyle insignayi soylerseniz sebirim beyaz 2009 1.6t cosmo buldum beyinde ariza veriyormu lpg uyumu varmi kisacasi sizi rahatsiz eden seyleri soylerseniz sevinirim lutfen samimi davranin umarim durumumu anlamissinizdir
                      insignia civic ile karsılastırmak arkadaşlarında dedigi gibi hata olur.
                      insignianın içeri ses alımı civicden 3 kat daha az bana göre.
                      insignianın yol tutusu civicle karsılastırılamaz bile
                      yakıt konusunda sakin kullanımda insignia civicden 1 1.5 litre fazla yakıyor.aktif kullanımda 3 litreleride geçebilir fark.
                      insigniada bulunan özelliklerin yarısı civicde bulunmuyor.
                      konfor olarak da her ne kadar insignianı süspansiyon sistemi sertte olsa civiclerden daha konforlu bi araç kesinlikle.

yanlış anlasılmasın bildim civici bana anlatıyor demede 2 araçda bi zamanlar ben kullandım ondan fikir sahibi olmanı istedim.
                      ayrıca öyle aman aman kronik sorunları yok 1.6 ların ben bakımdan bakıma kaputun açıldını gördüm sadece beyinde şikayetler duymadım
                      ayrıca insignia alıpda aracından memnun kalmayan çok az insan tanıdım bu forumda
                      dışarda herkez konuşur ben aracım 9 litre yakıyor diyorum adam koltuna oturmamış ya onlar 13 14 litre yakıyor diyo bizi yeme diyor.
                      görsellik olarakda bence fazlası ile şık hem aile arabası hem genç arabası tarzında bence temiz bi araç bul al derim pişman olmazsın.
                      lpg konusunda hiç düşünme derim benzinli bitane 1.6 al sakin kullan pişman olmazsın.aracı yırtarcasına yüklenirsen 1 depoda anca 400 km geçemezsin sakin kullanımda 750 800 arası degişiyor arkadaşlarda açmış zaten.

siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

45 bine temiz insignia bulamazsın şu anda araç piyasaları yüksek ayrıca bijonundan butonuna kadar civicden çok çok farklı araç fren ses yalıtımını falan filan unut tek göz önünde bulunduragın burda 1 2 litrelik benzinli kullanımda fark lpg yide unut.
                        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                        uçan teneke fiorino

Yorum

Simdi acilcasi ben koyu bi hondaciyim hadtalik hondacilik bilirsiniz cogunuz ama dedigim gibi civicle bendede insignia karsilastirilmaz cok acik ara fark war ama anlamadigim sey su biz civigi 45 e aldik suan 50 milyar ozman insignia 65 milyardi simdi 45 50 milyar bunun sebebi nedir?ve insignianin piyasasi daha ne kadar duscek???

Yorum

Bende 2012'de sıfır Civic Elegance Otomatik almıştım. O zaman 49,5a almıştım. Şimdi bakıyorum 70'lere dayanmış. (O zamanlar accord 90 kusurdu, şimdi 110larda).
                            Civic performans olarak çok iyi olmadığından ufak tefek takırtı çıtırdılara gıcık oluyordum. İnsignia'ya geçince diğer artılarından bu işlere bakmayı bıraktım
                            Yakıt konusunda şehir içi hemen hemen aynı, Şehir dışında Civic bir miktar daha az yakabiliyor. O da İnsignia'nın performansının çekiciliğinden olabilir. Zira basmayınca az yakabiliyor.
                            Sorunsuzluk konusunda hangisi iyidir bir şey diyemeyeceğim. Sadece güvenlik açısından yaşadığım kazada Civic görevini başarıyla yerine getirdi, o yönden takdir ediyorum. Ama dediğiniz gibi şuan civic alacak olsam o paraya İnsignia alırım.
                            2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

İşleniyor...
                            X