Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum
aramıza hoşgeldiniz
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum
Orjinal yazı sahibi: yusuf
ankarada geçen yıl odak'ın subesi vardı halada duruyor galiba far takımını çıkmacıdan alıp mercegi istanbulda degiştirip ankaraya gönderiyolar orda montajı oluyo diye biliyorum çagrı bey yardımcı olabilir size.
Kardeş hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan..ALLAH nasip ederse bende stil paketli edition elagance almayı düşünüyorum..Stil paketlilerdeki 5 kollu jant bence çok güzel duruyor..
hyundai ix35'e HIR2 xenon ampullerin montajını bugün yaptım, sonuç gerçekten de iyi. tahminimce aydınlatmada %50 civarında artış olmuştur. kesinlikle makyajlı kasa insignia sahiplerine de tavsiye ederim. resmen kör kör kullanıyormuşum arabayı.
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum