Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

aramıza hoşgeldiniz
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
        ankarada geçen yıl odak'ın subesi vardı halada duruyor galiba far takımını çıkmacıdan alıp mercegi istanbulda degiştirip ankaraya gönderiyolar orda montajı oluyo diye biliyorum çagrı bey yardımcı olabilir size.
        Nasıl ulaşabilirim kendisine?

Yorum

forumda zaten moderatör kendisi özel mesajla ulaşabilirsiniz
          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
          uçan teneke fiorino

Yorum

konu günceldir.

Yorum

Kardeş hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullan..ALLAH nasip ederse bende stil paketli edition elagance almayı düşünüyorum..Stil paketlilerdeki 5 kollu jant bence çok güzel duruyor..

Yorum

hyundai ix35'e HIR2 xenon ampullerin montajını bugün yaptım, sonuç gerçekten de iyi. tahminimce aydınlatmada %50 civarında artış olmuştur. kesinlikle makyajlı kasa insignia sahiplerine de tavsiye ederim. resmen kör kör kullanıyormuşum arabayı.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                X