Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

Herkeze abilerime kardeşlerime merhabalar
    Foruma yeni kaydoldum.
    Ankaradanım. İsmim : Tolunay

Edition Elegance + Sunroof Paketli araç sahibiyim, aracımı yeni aldım.

Aracımda yapacağım değişikler için yardımlarınızı istiyorum.

1) Aracımda maalesef normal far sistemi mevcut. Cosmolardaki bi-xenon farlara hastayım. Birçok konunuzu okudum aflnin çalışmadığı diğer sistemlerin bi şekilde çalıştırılabildiğini gördüm. Afl sistemini arayan biri değilim. Bi-xenon farlar (uzunuda kısasıda) ve led sistemi çalışsa benim için çok yeterli. Gerisini aramıyorum.
    Bu uygulamayı nerde,nasıl ve en uygun hangi fiyata yaptırabilirim? Sorun çıkmasın bir sefer yapılsın bitsin istiyorum her hafta tuning,sanayi gezmek isteyen biri değilim.

Bu uygulama yapılırken nelere dikkat edilmeli, varsa Ankara ve yakınında mekan tavsiyelerinizi bekliyorum.

2) Aracımda Edition 17'' jant seti mevcut. 18'' Opc jant yok bildiğim kadarıyla 19''dan başlıyor bende 18'' üzeri kullanmak istemediğimden ve fiyatından Replicasına yöneliyorum. Arceo marka bulabildim sizin tavsiye edebilceğiniz başka bir marka mevcut mu ? 1-2 Satan yer 2 sene her türlü garantiyi verebilceklerini söyledi ürünlerinin arkasındalarmış. Lastik setinide mecburen yenileyeceğim için çarem replicada. Çıkma 18'' 5 kol jant seti bulursam insignianın orjinalinden onada razıyım fakat hiç bulamadım sebep bu yüzdendir. Forumda satan varsa opc jant seti yada jant lastik seti oda ulaşabilir tabi, 17''lerimde satılıktır bu arada.

3) Ankarada cam filmi tavsiye edebilceğiniz yerler neresi? Sırf markası yüzünden 400den başlayıp 1500 tlye kadar çıkan yerler var. Eski aracımda 150 liralık Elgard mevcuttu. 4 senede ne rengi attı ne soyuldu ne hava aldı. O yüzden 150-300 lira arası takılcak bir cam film ve bunu uygulayacak yer tavsiye ederseniz sevinirim.

DT: eski aracıma cam filmi uygulayan yerde şuan restaurant açmışlar

SONRADAN EKLEDİM : Ön tampon lipi ve arka spoilerde fiber yada plastik hangisi uygun olursa yaptırabilirim o konudada mekan,usta,fiyat tavsiyesi bekliyorum.

Herkeze teşekkürler.

Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

not: sorularınıza cevap veremiyorum ama hiç olmazsa hayırlı olsun diyeyim dedim.
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ynt: Yeni İnsignia Kullanıcısıyım. Aranıza yeni katıldım. Acil yardımınızı bekliyorum

Sadece şunu söyleyebilirim; tavsiyem 18 opc jant takma, tasarımından mıdır nedir küçük görünüyor, hiç 18 inç gibi durmuyor. Standart 18 inç cosmo jantları daha iyi duruyor 18 inç opc'den bence.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Sadece şunu söyleyebilirim; tavsiyem 18 opc jant takma, tasarımından mıdır nedir küçük görünüyor, hiç 18 inç gibi durmuyor. Standart 18 inç cosmo jantları daha iyi duruyor 18 inç opc'den bence.
        tavsiyen için teşekkür ederim. 18'' 5 kol jant bakıyorum hatta edition elegancelerde still paketle gelen yada 800 tl farkla alınan 5 kol janttan bulursam önceliğim onda, diğer modellerede bakmaktayım. Son çare replica opc 18''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilgecem
          Aracınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

not: sorularınıza cevap veremiyorum ama hiç olmazsa hayırlı olsun diyeyim dedim.
          Allah razı olsun saolasın.

Yorum

İlgilenirseniz cam filmi için yardımcı olabilirim; 3 arabamın 3'ünün de filmlerini aynı şahısa çektirdim, hatta sitenin güvenlik kulübesine bile ona çektirdik. Yanılmıyorsam şu anda Erciyes İş Yerleri sitesinde olması lazım, kararma solma vs. yok, garanti dahilinde. Numarasını gönderebilirim. En azından teklif alırsınız.

Yorum

welcome

Yorum

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Far konusunda cosmo farlarıyla değiştirmek dışında pek yapılabilecek bir şey yok. Çünkü araçlarımızdaki halojen farlar yeni nesil hir2 ampuller içeriyor. Bu ampullere uygun ne xenon kiti ne de performans ampulu bulunmakta.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                  Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Far konusunda cosmo farlarıyla değiştirmek dışında pek yapılabilecek bir şey yok. Çünkü araçlarımızdaki halojen farlar yeni nesil hir2 ampuller içeriyor. Bu ampullere uygun ne xenon kiti ne de performans ampulu bulunmakta.
                  teşekkür ederim
                  nereyle kimlerle irtibata geçeceğimi saptayabilsem far için direk başvurucam

Yorum

oto pazarının ordaki çıkmacılardan sorabilirsiniz

Yorum

welcome

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cold
                        oto pazarının ordaki çıkmacılardan sorabilirsiniz
                        parça bulunurda montajı yapabilcek araçta çalıştırabilcek ve arkasında durabilcek babayiğit arıyorum

Yorum

Hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mccoffeer
                            hyundai ix35'in de ampul tipi makyajlı kasa ile aynı. önümüzdeki hafta xenon kit elime ulaşır. takıp aydınlatma konusunda bilgi veririm.
                            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

ankarada geçen yıl odak'ın subesi vardı halada duruyor galiba far takımını çıkmacıdan alıp mercegi istanbulda degiştirip ankaraya gönderiyolar orda montajı oluyo diye biliyorum çagrı bey yardımcı olabilir size.
                              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                              uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                              X