Duyuru

Collapse
No announcement yet.

otomatik mi manuel mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: otomatik mi manuel mi

Ben konfor olarak active select şanzımanı çok beğendim. Kesinlikle merso ayarında, sarsıntısız, kararlı, yumuşak karakterli. Dsg gibi şanzımanlar performans konusunda çok üstün fakat rahatlığından dolayı otomatik vites araç alacak olsam dsg ilk eleyeceğim şanzımandır.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

mercedes sarsıntısız gerçekten ama inan ratibim gram zevk almıyorum arabadan
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        yeniden insigniaya dönüş var olabilir mi acaba
        2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
        2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
          Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
          yeniden insigniaya dönüş var olabilir mi acaba
          Olabilir hayırlısı .
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

bundan 5 yil once sormus olsan manuel derdim ama son iki aracim otomatik oldugu icin sehir ici kullanimda inanilmaz rahatladim. tavsiyem bence otomatik.
            2.0 CDTİ 160 HP COSMO CARBON SİYAH+OPC+NAVİ+BOX(35 HP+50 TORK)+SPRİNT BOOSTER + 19''JANT

Yorum

Hızlanırken vites değiştir, yavaşlarken vites değiştir, dur kalkta vites değiştir, debriyaja şöyle bas, kalkarken böyle bas bir el viteste bir ayak debriyajda makina gibi sürekli çalışıyor. Otomatik vites gibi bir nimet varken ne gerek var. Şimdiki otomatik şanzımanlar ben şöförüm diyen adamdan daha hızlı vites değiştiriyor. Bazen canım çok sıkılınca biraz sıkıştırıyorum ki sadece o zaman manuel vitesi nadiren de olsa arıyorum. Manuel vitesin verdiği haz bambaşka, çok nadir de olsa burnumda tütüyor ama 2 saat dur kalk trafikte kalınca adamı canından bezdiriyor. Daha hızlı vites değiştiren (ZF, Aisin, Jatco vs.) bir araba alana kadar (kısmet olursa) idare ediyoruz ne yapalım..

Yorum

hocam fabrika verilerinde top speedleride baya farklı auto 210 km/h manuel 220 km/h dye yazıyo..illaki verilerin üzerinde gider ama ben olsam manuel derim hem serilik olarak hem hız olarak hemde yakıt olarak

Yorum

Bence bu tercih tamamen kişiseldir. Ben manuel alırken deneme sürüşünü otomatikle ve Başıbüyük yokuşunda yapan birisiyim. Tamam çok güzel sarsıntısız vites değiştiriyor ama hiç de 170 beygir gibi gitmiyor. Rampadaki bu halini görünce manuel almalıyım demiştim. Bir başkası vites değiştirmekle uğraşmak istemez ve sorunsuz bir otomatik şanzıman arıyordur tercih eder.

Arada sırada sırf zevkine Başıbüyük yokuşuna çıkıyorum manuel vitesin keyfi için

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Yorumlar için çok teşekküler.bir sorum daha olacak şu aralar araştırma içindeyim baya.insignia 1,6 için yıllık zorunlu giderler trafik sigortası,kasko,mtv gibi ne kadar acaba?fiyat aralığı hakkında bilgi verebilir misiniz?
                    [center]
                    1.6cdti sport 
                    GREY HURRICANE [center]

Yorum

2010 model cosmo en full donanım 1200 kasko 350 trafik sigortasıydı en son

F10 Msport

Yorum

Ben sıfır alırken nisanda 2000 TL kasko ödemiştim. Trafik sigortası satış bedeline dahildi. Yıllık MTV 859 TL.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

2011 cosmo Kasko 1350 tl kasko 350 trafik sigortası...

Yorum

İşleniyor...
                          X