1.6 insignia için otomatik vites mi manuel vites mi tercih edilmeli?fabrika verilerinde otomatik vitesin 2 litreye yakın daha fazla yaktığı yazıyor.kullanımda gerçekten o kadar fark var mı 2 araç arasında bir de seri olma açısından hangi araç daha seridir?bilgi verebilirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
otomatik mi manuel mi
Collapse
X
-
Ynt: otomatik mi manuel mi
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Opel in otomatigi yasi 60 i gecmis kisileri ancak tatmin eder. Tabi oda eger iyi bi emekli geliri varsa...2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55Opel in otomatigi yasi 60 i gecmis kisileri ancak tatmin eder. Tabi oda eger iyi bi emekli geliri varsa...F30 Sport+
Yorum
-
Activeselect,ciddi anlamda performans bakımından kötü,örnek vericek olursak,aynı gücdeki astra ile yapmıs oldugum rolling ve kalkıslarda bunu daha iyi anladım
200-250 kg daha hafif olan astra activeselect malesef insignia karsısında çaresiz kaldı
Dsg derim otomatik viteste.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblActiveselect,ciddi anlamda performans bakımından kötü,örnek vericek olursak,aynı gücdeki astra ile yapmıs oldugum rolling ve kalkıslarda bunu daha iyi anladım
200-250 kg daha hafif olan astra activeselect malesef insignia karsısında çaresiz kaldı
Dsg derim otomatik viteste.2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof
Yorum
-
1.6 170hp ActiveSelect'in konforu inanılmaz normal kullanımda ilk kalkışta ağır ağır kalkıyor, vites geçişleri sarsıntısız, ses yok, tam Mercedes ayarında olmuş.
Düz vites ise sportif anlamda daha keyifli. ikisini de kullandım, şuan tercihim manuel olur ama yaş 40-45'den büyük olsa otm. derim
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: beter55Orjinal yazı sahibi: kdristnblActiveselect,ciddi anlamda performans bakımından kötü,örnek vericek olursak,aynı gücdeki astra ile yapmıs oldugum rolling ve kalkıslarda bunu daha iyi anladım
Dsg derim otomatik viteste.
Ama konfor ve sağlamlık bakımından pek bir şikayet duymadıkBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum