Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Para değil akıl istiyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Para değil akıl istiyorum

Değerli arkadaşlar, başlıktan da anlaşılacağı üzere jant-lastik konusunda
    sizlere akıl danışmak istiyorum Yeni aldığım arabada 245/35/20 96w
    Pirelli winter sottozero m+s seri 2 desenli lastikler var. Diş derinliği 5,9
    milimetre olarak ölçüldü.

Teorik olarak M+S armalı lastiklerin hem kış, hem de yaz lastiği niyetine,
    başka bir söyleyişle dört mevsim kullanılabileceği öngörülmektedir. Ama, benim
    şahsi düşüncem pratikte böyle bir lastik olmayacağı yönündedir.
    Çünkü: Ağustos ayında 50 derecelere ulaşan asfalt üzerinde de, Şubat ayında
    sıfırın altında 10 derecede de aynı güvenlik performansını sağlayacak bir lastik
    hamuru karışımı bana pek inandırıcı gelmiyor. Bu konudaki görüş, bilgi ve tecrü-
    belerinizi paylaşabilir misiniz?

Ynt: Para değil akıl istiyorum

abi bende aynı fikirdeyim.. yaz lastiği için pirelli p zero al keyfine bak kış gelincede orta halli bi kış lastiği alsan snein işini fazlasıyla görür nasılsa 4 çeker...
    F30 Sport+

Yorum

Pirelli pzero
      2016 w205 AMG

Yorum

Şaman abi,ne kadar da M+S yazsa da yaz için yazlık,kış için de kışlık lastik en güvenlisidir.Herkes yerini bilsin.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Pirelli P zero, Continental Sport Contact 5 ya da Bridgestone Potenza S001 tavsiye ederim abi
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
            Pirelli pzero
            Aklın yolu bir
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kışın 20 liklerle araç kullanmak çok zor ve güvensiz, tavsiyem kışın 18 jant ile kışlık lastik kullanmanız...

Yorum

Şaman Bey 0 km aldığımız peugeot 3008'de michelin latitude M-S lastik vardı, yıllarca yaz-kış güvenle kullandık, özellikle kışın çamurda karda çok da iyiydi, yazın da hiç yaz lastiğini aratmadı.
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bu arada yazın diyarbakır'da asfalt 50 değil belki 70 derece falan oluyordur.

Yorum

M+S ibaresi mud and snow(çamur ve kar) kelimelerini refere eder. Yani dört mevsim lastiği değildir. Dört mevsim lastiklerinde All weather ibaresi bulunur diye hatırlıyorum. Kış için bu lastikleri kullansanız da yazlık için pzero benim de tavsiyem.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Peugeot 3008'lerde grip control olarak adlandırılan kum, kar, çamur, yağmur, normal hava vs'ye göre ayarlanan bir çekiş sistemi olduğundan mud and snow lastiği kullanılmıştı, ama görünüş olarak kış lastiği gibi de durmuyor dişleri, sertliği vs. yazları kullanımda hiçbir olumsuzluk da görmedim.

Yorum

Yaz lastiginde continentalden şaşma derim neredeyse iyi markaların hepsini kullandım ama bana göre Continental bir numara
                        2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                          M+S ibaresi mud and snow(çamur ve kar) kelimelerini refere eder. Yani dört mevsim lastiği değildir. Dört mevsim lastiklerinde All weather ibaresi bulunur diye hatırlıyorum.
                          +1

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                            Yaz lastiginde continentalden şaşma derim neredeyse iyi markaların hepsini kullandım ama bana göre Continental bir numara
                            İhsanım michelinden memnun kalmadınmı ?

Yorum

lastik etiketi (lastiklerin üzerinde olmak zorunda) okunarak değerleme yapmak daha doğrudur.Her markanın bir çok desenli lastiği vardır.Ayrıntılı bilgi için link aşağıdadır.

https://www.lastik.com.tr/Lastik-ans...gulamasi-nedir
                              https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

İşleniyor...
                              X