Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Facebook Hayran Sayfası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Facebook Hayran Sayfası

merhaba...aslında foruma uzun zamandır girmiyordum..bazı sıkıntılı durumlar yaşamıştım bu forumda..ancak yakın zamanda durumlar değişti ve yeni kasa LPG'li Insignia almaya karar verince eşimle beraber tekrar Insignia ve dolayısıyla bu forum sitesine ilgim arttı..eşim rahatsız..uzun süreli tedavi gerektirecek bir hastalığı var ve benim 2004 model megane 2 aracım beklentilerimizi karşılamıyor..sürekli adana başkent hastanesine ve ankaraya gitmemiz gerekiyor..bu yüzden arabayı değiştirmeye karar verdim..ben gebzeliyim..gebzede satılığa çıkardığımız bir evimiz var sıfır, ve o ev satılınca da yeni arabamızı alacağız inşallah..
    uzun lafın kısası bir Insignia hayranı olarak facebook üzerinden de bir hayran sayfası açtım nacizane..eğer burdaki arkadaşlardan da göz atmak isteyen olursa linkini aşağıda veriyorm..
    https://www.facebook.com/groups/269982749868081/
    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Ynt: Facebook Hayran Sayfası

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun en kısa sürede insignianıza kavuşmanız dileğiyle.
    Fakat bizim zaten facebook sayfamız var gereksiz paylaşım olmuş
    Buda linki : https://www.facebook.com/insigniateam?fref=ts
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun eşinize,
      ben katıldım bile gruba.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Çok geçmiş olsun.. insallah en kısa zamanda sağlığına kavusur eşiniz. Rabbim sifalar versin.. Araç icinde hayırlısı olsun diyelim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Yorum

Çok çok geçmiş olsun, Rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah.

Yorum

Geçmiş olsun, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Araçla ilgili olarak da gönlünüze göre bulursunuz inşallah.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Allah acil şifa versin..
                Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Allahtan acil şifalar geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok teşekkür ederim iyi niyetli mesajlarınız için..İnşallah iyileşecek Allah'ın izniyle..Facebook sayfasını da gördüm bu forumun..Ama ben sadece o araca özel bir hayran sayfası olsun istedim..Eğer sorun olduysa silebilirim..
                    Çok yakında Opel Insignia 1.4 Edition Elegance alacak inşallah..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tamirer
                      Çok teşekkür ederim iyi niyetli mesajlarınız için..İnşallah iyileşecek Allah'ın izniyle..Facebook sayfasını da gördüm bu forumun..Ama ben sadece o araca özel bir hayran sayfası olsun istedim..Eğer sorun olduysa silebilirim..
                      Yok canım, niye sorun olsun , ben katıldım bile

Yorum

Geçmiş olsun...

Yorum

Allah eşinize acil şifalar versin en kısa zamanda inşallah eski sağlığına kavuşur

Yorum

Acil şifalar dileriz. Allah' yardımcınız olsun. Gruba katıldım. : )
                            CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                            SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İşleniyor...
                            X