arkadaşlar nette 2. el satış ilanlarına bakarken bi ilan dikkatimi çekti bu fiyata bu donanımda İnsiqnia Cosmo olur mu buyrun yorumunu siz yapın alala neden bu fiyata acaba...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu Fiyata Cosmo??
Collapse
X
-
Ynt: Bu Fiyata Cosmo??
Araç pekte full sayılmaz...
Park asistanı yok
Sunroof Yok
FlexRide Yok
Deri Koltuk Yok (Koltuk ısıtma-soğutma yok)
Jantlar 18 inç
ve arkadaşların dediği gibi 115 hp olması fiyatı çok düşürüyor.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
İnsignia'nın 1.6'lık 115hp'lik motoruna sahip kişilerin motorun yetersizliğinden yakındıklarını okuyorum.
Başka bir forumda da NG Astra'nın da aynı motor seçeneğini (otomatik) kullanan arkadaşlarla konuşmaktayım. Kullananlar gayet memnun.
İnsignia'nın 1.6 115hp'lik kasanın ağırlığını spec'te bulamadım ama 1.6 180hp'nin 1495kg gözükmekte. (115hp'te turbo falan olmadığı için biraz daha azdır sanırım). Bu değer Astra'da 1368kg.
Aradaki fark yaklaşık 130kg. Bu fark gerçekten çekişi bu kadar düşürüyor mu?
(Bilmediğimden soruyorum)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaAraç pekte full sayılmaz...
Park asistanı yok
Sunroof Yok
FlexRide Yok
Deri Koltuk Yok (Koltuk ısıtma-soğutma yok)
Jantlar 18 inç
ve arkadaşların dediği gibi 115 hp olması fiyatı çok düşürüyor.
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Muhtemelen 115 aldigina pisman olupta zarari goremeyecek kadar pisman olan bir arkadasimiza ait. Bazen bende de olur. Allah kimseyi pisman etmesin.
fiyat gayet uygun...
Nottv indiriminden uygun fiyata alan tayfadanda olabilir.
Yorum
-
sizin araçta mı 115 HP? hem bunun adı pişmanlık değildir bence.. öyle demeyin.. belki alan kişi için o anki şartlar bu aracı almak için uyqundur.. pişman olduğundan değilde hani belki başka bir araç için satıyodur belki daha dinamik bir araç içindir.. bilinmez.. ama pişman olmayın bence hiçbirzaman.. birde şöyle düşünün, bu arabaların hayalini kuran (olsada ben 90 HPsine bile razıyım bee) ne kadar insan vardır.. üstelik performansı kötü değil bence, kullandığım için biliyorum, bence 180 HP ler var olduğu için ve insanların kafasında hep daha qüçlü olmak olduğu için böyle tutulmuyor bu motorlar.. aksi takdirde almanlarda böyle bir arabayla piyasaya qirip rezil olmak istemezlerdi sanırım.. kimse pişman olmasın
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
yok yok yanlis anlasildim sanirim. benim araba 180 hp ve hicte pisman degilim. Demek istedigim sey insanin hayatinda bazen pismanliklar oluyor, mesela ben acele karar vererek bir ev satin aldim ve simdi o evi aldigima pisman oldum. ve bu pismanligimi bilen seytan bazen bana 10-20 milyar zararda olsa satta kurtul diyor. seytana uymamak lazim degil mi
Yorum
Yorum