Ynt: 1.4 t edition elegance satıp 1.6 cosmo flexi almak???
İlk çıktığında cd 500 sonra navi 600 olmuş, dvd 800 video izletici özellik, en sona navi 900 olarak değişmiş.
Sanırım en gelişmiş versiyon navi 900.
İnşallah doğru öğrenmişimdir. Yani aslında dvd 800ün video oynatma özelliği ve navi 900ün en kapsamlı olmasının dışında tümünde navigasyon ortak özellik olarak görünüyor, doğru mu araştırmışım sizce?
Bir de arkadaşlar, bu 1,6t cosmo larda 2009, 2010 ve 2011 modellerin birbirinden üstün tarafları veya yeni özellik/donanım olarak farkı var mı?
Aracinizin fazla yakmasinin sebebi trabzonda yaşamanız istnabul trafiğinde latitude 1.5 dci ile 6-7 litre aradı gidip gelirken trabzonda 6 dan aşağı düşmüyor özenle kullanmama rağmen köyden sahile çıkarken 0 li yorum az yakması için uygun kullanıyorum 3-4 litre dönüşte sifirladigimda 8 litreleri gorebiliryorum evimiz dağda sizin de muhtemelen yukseklerdedir
2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket. Gerçek pilot
Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
Aracinizin fazla yakmasinin sebebi trabzonda yaşamanız istnabul trafiğinde latitude 1.5 dci ile 6-7 litre aradı gidip gelirken trabzonda 6 dan aşağı düşmüyor özenle kullanmama rağmen köyden sahile çıkarken 0 li yorum az yakması için uygun kullanıyorum 3-4 litre dönüşte sifirladigimda 8 litreleri gorebiliryorum evimiz dağda sizin de muhtemelen yukseklerdedir
Çamlıkta evimiz, yani yokuşu bol bir şehirde yokuş bir yerde dediğiniz gibi. 20-25km. ortalama hızın, yokuşu bol, dur kalk trafiğin olduğu yerde 10,5lt.ye kadar düşürebildim sakin kullanımda.
Benim gözlemlediğim 2009-2010 modellerde en full versiyonlar var ben 2011 yada 2012 flexili-sunroof-19 jant-ergonomik koltuk-ınfınıty-dvd 800 lü araç bulamadım 3 yıldır 1.6turboda
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Doğrudur, ben de aracı sipariş ederken hem flexride'lı hem sunrooflu sipariş etmeye çalıştım, ikisi aynı araçta yoktu, sunrooftan vazgeçnek zorunda kalmıştım (2012 model)
ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT
Yorum