Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia alacağım bana uyar mı bu araç?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia alacağım bana uyar mı bu araç?

Herkese merhabalar yeni üye oldum arkadaşlar gördüğüm kadarıyla forumda büyük bir yardımlaşma var.İlk defa gördüm bu forumu bayağı iyiymiş neyse asıl soruma geleyim arkadaşlar.

Ben şu an 2003 model 1.4 Opel Astra Club kullanıyorum.Aracı 20bin kmde almıştım aldıgımda 1 yaşındaydı.Hala severek kullanıyorum bir defa bile arıza için servise/sanayiye gittiğimi hatırlamıyorum.Şimdi benim bütçem 50bin lira zorlasam 55bin lira çıkar.Öncelikle İnsignia,Skoda Superb,Volvo S40 bu araçlara bakıyorum. İnsignianın iç dış tasarım olarak herşeyi beni cezbediyor özellikle aracın kabadayı olmasıda çok güzel.

Aradıgım aracın özelliklerine gelirse ;

- Şu an şehir için 20-25 kuruş yakıyorum lpg'li astra ile tabi devamlı gaza basarak çok aşırı aracı yorarak kullansam 30 kuruş buluyor.Alacagım araçta maksimum 25-35 arası yaksın istiyorum.
    - Performans olarak 2003 1.4 Opel Astra'dan iyi olsun yeter.Fazla beklentim yok.
    - Parça bulunabilirliği vs kolay olsun ayrıca ikinci el alacağım.İleride satarkende ikinci el piyasasının iyi olmasını istiyorum.

Şimdi gönlüm İnsignia ve Volvo S40'ta. İnsingianın kabadayı olması,parça kolaylıgı donanımı iç tasarımı beni kendine çekiyor ama bu yakıt sıkıntı benim için.Öte yandan Volvo S40'ın görünümüde güzel şehir içi yakıt 20-25 kuruş 1.6 Dizel olanının bu tam aradıgım şey.Güvenliğide aynı şekilde fakat 50 55 bin lira veripte S40 gibi az özellikli bir araçta aramıyorum.

Ynt: İnsignia alacağım bana uyar mı bu araç?

welcome

İnsignia diğer saydığınız araçlarla kıyaslanılmayacak derecededir, ancak tek sıkıntı yakıt, oda size göre, benzinli bi araç içşn gayet normal tüketimi var...

Yorum

1.4 t lara bakın derim...

Yorum

Sizin yerinizde olsam dizel astra j bakardım, içi insigniaya benziyor, tüketimi çok az. insignia'nın yakıtı muhtemelen lpg'ye alıştığınız için sizi üzecektir.
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

1.4 T modellerine veya astra 1.4 T modellerine bakabilirsiniz. 1.6'ların yakıtı beklentinizin üzerinde olacaktır.
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Volvo S40 alt segment baz olarak eski focus ile aynı
            SuperB 1.6 dizel o fiytlara zor olabilir
            Yakıt önemli gibi
            İnsigna 1.4 T daha uygun
            1.6 ya LPG şahsen tavsiye etmiyorum ama yapan arkadaşlar daha iyi yorumlarlar

Yorum

hosgeldınız. 14 t sızın beklentinizi karsılayacaktır dıye dusunuyorum.
              Orjinal yazı sahibi: ratip
              1.4 T modellerine veya astra 1.4 T modellerine bakabilirsiniz. 1.6'ların yakıtı beklentinizin üzerinde olacaktır.
              veya kısmı yanlıs. çünkü astra ve ınsıgnıa bırbırınden cooookkk farlı araclar. yanı ya o yada o dıye degerlendırlebılecek arac degıl. 14 t lbg lı kullanan yakın arkadasımız var. o sna yardımcı olur.

Yorum

Ali benden bahsettin galiba 55 bin tl ye 1.4 insignia alın 3.500 tl ye gaz taktırın şehir içi 30krş şehir dışı 20krş yakarsınız insignia size uyar

Yorum

Tesekkurler cevaplar için 1.4T ye lpg uyumlumudur? Veya sehirici biraz agresif kullansam ne kadar yakar?

Birde benim 2003 1.4 den daha atik midir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fat304h
                    Tesekkurler cevaplar için 1.4T ye lpg uyumlumudur? Veya sehirici biraz agresif kullansam ne kadar yakar?

biri 140 hp ,diğeri 85 hp. insignia 200-300 kg daha agırdır ama,mukayesesını sız yapın artık ...

Yorum

Evet 1.4 uyumlu ben 30kuruşu geçmiyorum istanbul gibi bir yerde diğer aracınızı size 10 dakikada unutturur

Yorum

Hocam kullaniminiz nasıl 30kurus alirkenki?

Birde 2009 ile 2012ler arasi farklar nelerdir?

Yorum

Hocam kullaniminiz nasıl 30kurus alirkenki?

Birde 2009 ile 2012ler arasi farklar nelerdir?
                          2009 model 1.4 yok!!!
                          Benin kullanım tarzım biraz hızlı ve çoğu kilometreyi yoğun trafikte yapıyorum dediğim gibi şehir dışı 20krş istanbul içi 30krş ...

Yorum

İşleniyor...
                          X