Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hella far larda afl çalışıyormu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hella far larda afl çalışıyormu?

Slm arkadslar benim araçtada afl sıkıntısı çıktı sonunda..afl servis gerekli uyarısı alıyorum ayrıca Abs ve ESP ışığıda yanıyor arasıra..Hella marka far kullanan varmı ve afl çalışıyormu

Ynt: Hella far larda afl çalışıyormu?

Burdan okuduğum kadarıyla beyinde sıkıntı oluyormuş servis de Direk far degiscek

Yorum

Fardan ziyade başka bi sıkıntı olabilir, abs ve esp yanması bunu gösteriyor, abs kablo sensörü olabilir...

Yorum

Abs kablo sensörüyle farların bi alakası olmaz dimi

Yorum

Abs kablo sensörü bozulmuşşa, kopmuşsa afl far arızasıda verebilir, farlarda hissettiğin bi sorun barmı gerçekten...

Yorum

ABS, ESP ve AFL sistemlerinin üçü de High Speed CANBUS hattı üzerinden iletişim sağlıyor.
            Bu hattın + veya - bağlantılarındaki bir kopukluk üçünde birden arıza göstermesine sebep olabilir.

Yorum

Uzunlari yakmiyor bazen o sırada da afl calismiyor ztn..inş dediginiz gibi bi sıkıntı vardır beyinle fln ugrasmam

Yorum

AFL far hatası alındığında genellikle raçta farklar kısa konumuna geçer ve uzunlar devre dışı kalır. Aracın stop edilip tekrar çalıştıtılmasından sonra yeniden normal durumuna geçer genellikle. En azından benim araçta bu şekilde oluyor. Kaç defa servise gittim sorun yok deyip gönderdiler. Bazen aylarca hata vemezken bazen de perş peşe 2-3 defa aynı hatayı verebiliyor.
                İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Benimde sizinkisi gibiydi ancak son ay sürekli yandı afl Abs ESP

Yorum

İşleniyor...
                  X