Duyuru

Collapse
No announcement yet.

model yılı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• model yılı

Abilerim insignianın 2009 ila 2012 arasında aynı kasada bi farklılık olurmu olursa neler genç olmama verin lütfen

Ynt: model yılı

Sorunuza genel bir cevap vermeye çalışayım çünkü model ve ya motor tipini belirtmemişsiniz ( cosmo edition ) gibi donanımlar da farklılıklar var ayrıca 2012 makyajdan önceki en son model olduğu için 2009 da ki üretim hataları 2012 modellerde giderildi

Yorum

Kasada farklilik yok sadece ufak tefek aksesuar farkliligi oldu

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kasa aynı, donanım yada opsiyonlar farklı...

Yorum

1.6t cosmo icin soruyorum misal 2009 cosmoda priz girisi yok diyelim 2012 de varmı bu sekildeki farkliliklar neler hangi opsiyonlar eklendi

Yorum

Ben de aynı şeyi merak ediyorum bir de burada sorayım.2 tane araç var beğendiğim ikisi de 2010 model 1.6t cosmo.bu araçların 2012-2013 modelleri arasında donanım ya da özellik bakımından fark var mı?
            [center]
            1.6cdti sport 
            GREY HURRICANE [center]

Yorum

Şayet maksadınız cosmo standart donanımı ise bildiğim kadarı ile fark yok.
              2010 modeldeki opsiyonel DVD800 navigasyon sistemi yerini daha gelişmiş
              Navi600 ve Navi 900'e bıraktı. Başkaca bir fark hemen hemen yok.
              Opsiyonel donanım ise çok, seçerken aynı fiyata cosmo + donanım olanı tercih
              etmek yarar sağlar.Bir de örnek vereyim, iki cosmodan birinde opsiyonel
              flexride, ötekinde ise açılır tavan var diyelim. Tercih(tereddütsüz) flexride
              olandan yanadır

Yorum

İşleniyor...
              X