Arkadaslar bugun başima tatsiz bir olay geldi.herkes gibi sahil boyunda aracimi bırakmış ve kahvalti etmeye gitmiştim. herhangi bir parkedilmez levhasi yoktu.lakin döndügümde araç yoktu. 200 m kadar ileride ispark çalişanlarina sordugumda enteresan birşekilde " hee o arabami onu polis çekti filanca yere götürdü" diye bir tepki aldim. sonra da keşke bize bıraksaydiniz felan dedi.neyse dedim. aradim trafik vakfını otoparkin adini ögrendim. gittim almaya bana 60 tl lik fatura çıkardilar çekici parasi.ve de bir 10 tl de otopark parasi. çeken polis nerede dedim yok dediler görevde. kagida da yaya kaldirimina parketme yazilmiş.iki teker kaldirima çıkmıştı tamam ama herhangi bir engelleme yoktu yaya geçişini. kaldiki önümde ve arkamda çok sayida araba vardi. çeke çeke benimkini çekmişler. birde oradaki yetkili " bak ozaman bundan sonra isparka bırakıcaksın arabani" deyince iyice işkillendim. bir iki bişey soyliyim dedim ama fayda yok. tamam dedim çekicilerin plakasini yazdım makbuzu aldim ve çıktım. işin parasinda değilim ve yapilabilicek neler var bunu ogrenmek istiyorum. bu yaptiklari yasalmı?
Edit: Konu yanlış anlaşilmaya dgoru gidicek gibi göründügü için mesajlarimi sildim. Benim vurgulamak istedigim kişisel ve ya bir kitlesel bazda """olabilicek""" yanliş artniyetli bir uygulama olabilicegi ve de bunun sonucunda da bir kuruma olan güvenin sarsılabilicegi. ben kimseyi suçlayarak konusmuyorum. sadece düşüncelerimi belirtmek istemiştim. herkese iyi forumlar ve iyi çalişmalar diliyorum.
Edit: Konu yanlış anlaşilmaya dgoru gidicek gibi göründügü için mesajlarimi sildim. Benim vurgulamak istedigim kişisel ve ya bir kitlesel bazda """olabilicek""" yanliş artniyetli bir uygulama olabilicegi ve de bunun sonucunda da bir kuruma olan güvenin sarsılabilicegi. ben kimseyi suçlayarak konusmuyorum. sadece düşüncelerimi belirtmek istemiştim. herkese iyi forumlar ve iyi çalişmalar diliyorum.
Yorum