Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia çok yakıyor diyenlere cevap...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia çok yakıyor diyenlere cevap...

Geçen hafta tatil için K.Maraş-Konya-Antalya-Fethiye-Konya-K.Maraş turu yaptım. K.Maraşta depoyu doldurdum 84,5 tl ye doldu. yakıtım bittiğimde km göstergem 447 km yi gösteriyordu(1. resim).(Arabada 2 yetişkin 2 çocuk koltuk aralarına kadar bagaj dolu,klima açık,genelde cc de 110 km sabit hız). 84,5/447=189 krş
    Dün akşam da K.maraş -Adana yolculuğu için k.maraşta yakıtı ölçmek ,çin yarım olan depoyu doldurdum, Adanaya girip direk Total istasyonunda depoyu tekrar doldurdum. Eski yoldan gitmeyi tercih ettim, otobanda 120 km hızla gidince uykum geliyor hız yapmakta istemiyorum bu nedenle eski yoldan geldim. Arabada yalnız ve klima kapalı. SAdece Osmaniye çıkışında biraz gaza getirdiler bir süre 170-180 km hızla gittim geri kalan yol 100-110 km hız arası. Gidilen mesafe 188 km (resim 2),Ödenen tutar 32,45 tl. 32,45/188=172 krş
    Bu arada yol bilgisayarındaki değerle alınan yakıt arasında %10 fark görülüyor. 1,88*6,6=12,4 lt yakıt alınması gerekirken 13,41 lt yakıt alınmış. Bu da lpg hacminden kaynaklanıyor sanırım.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
    Navigasyon DVD
    46KT880

Ynt: Insignia çok yakıyor diyenlere cevap...

Maşallah.. Çok iyi değerler... Daha ne olsun bilemiyorum.. Bizim araçların ağırlığında ve gücünde bizim araçlardan az yakan bir örnekte yoktur sanırım.. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Veriler süper böyle bir aracın bu kadar az yakması gerçekten süper.
      Kit olarak hangi kiti kullanıyorsunuz ve ne kadara mal oldu acaba
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Prins yağlamalı sistem, 3400 tl ye takılmıştı.

1.4 Beyaz 18" Sunroof
        Navigasyon DVD
        46KT880

Yorum

Yalçın bey çok güzel değerler benim yakıt sarfiyatımda sizinkiyle hemen hemen aynı bende prins kullanıyorum

Yorum

LPG yi kaç km dir kullanıyosunuz bu zamana kadar herhangi bi sıkıntı yaşadınızmı acaba
            İNSİGNİA'sız

Yorum

1.4 lerde lpg den dolayi sorun pek yasanmiyor diye biliyorum 1.6 olsa sikinti

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ibrahim43
                LPG yi kaç km dir kullanıyosunuz bu zamana kadar herhangi bi sıkıntı yaşadınızmı acaba
                Aracım şu an 58000 km. de. yaklaşık 50000 km dir lpg li. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Aracımın lpg li olduğunu söylemesem hiç kimse lpgli olduğunu anlamaz.. Performans bakımınından çok fazla fark yok...

1.4 Beyaz 18" Sunroof
                Navigasyon DVD
                46KT880

Yorum

ben anlamıyorum zaten yakıtı dert edenleri. aynı fiyata alabileceğiniz aynı donanımda, aynı şıklıkta, aynı sağlamlıkta bir araba yok iken, tank gibi bir alman arabasına binip de az yaksın diyenler gözünü açıp bi baksın.

hem az yaksın, hem performansı yüksek olsun, hem sağlam olsun, hem büyük olsun, hem şık olsun... o zaman babalar gibi çıkarırsınız 200bin TL audi veya bmw dizel alırsınız.
                  1.4T Edition Elegance - Yeni Stil Paketi - Sunroof

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    haha haha haha

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                      Geçen hafta tatil için K.Maraş-Konya-Antalya-Fethiye-Konya-K.Maraş turu yaptım. K.Maraşta depoyu doldurdum 84,5 tl ye doldu. yakıtım bittiğimde km göstergem 447 km yi gösteriyordu(1. resim).(Arabada 2 yetişkin 2 çocuk koltuk aralarına kadar bagaj dolu,klima açık,genelde cc de 110 km sabit hız). 84,5/447=189 krş
                      Dün akşam da K.maraş -Adana yolculuğu için k.maraşta yakıtı ölçmek ,çin yarım olan depoyu doldurdum, Adanaya girip direk Total istasyonunda depoyu tekrar doldurdum. Eski yoldan gitmeyi tercih ettim, otobanda 120 km hızla gidince uykum geliyor hız yapmakta istemiyorum bu nedenle eski yoldan geldim. Arabada yalnız ve klima kapalı. SAdece Osmaniye çıkışında biraz gaza getirdiler bir süre 170-180 km hızla gittim geri kalan yol 100-110 km hız arası. Gidilen mesafe 188 km (resim 2),Ödenen tutar 32,45 tl. 32,45/188=172 krş
                      Bu arada yol bilgisayarındaki değerle alınan yakıt arasında %10 fark görülüyor. 1,88*6,6=12,4 lt yakıt alınması gerekirken 13,41 lt yakıt alınmış. Bu da lpg hacminden kaynaklanıyor sanırım.

yakıt degerler güzel bu taraflara yolunuz düştünde dörtyola beklerim.
                      siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                      siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                      uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yates
                        Orjinal yazı sahibi: ibrahim43
                        Aracım şu an 58000 km. de. yaklaşık 50000 km dir lpg li. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Aracımın lpg li olduğunu söylemesem hiç kimse lpgli olduğunu anlamaz.. Performans bakımınından çok fazla fark yok...
                        Siz araca LPG taktığınızda araç 8.000 km'de miydi?
                        Bu arada müthiş bir deger yakalamissiniz biraz da kullaniciyla alakalı bir durum soz konusudur sizi tebrik ederim

Yorum

Fatih Bey , Daha öncede belittigim gibi Benim aracım 1.6T ST Landirezzo yağlamali sistem bende arkadaşın değerleri civarında LPG tüketiyorum.Çok şükür bugün10.000 km Lpg bakımını yaptirdim ve bu zamana kadar sıkınti yok.. LPG teknolojisi maaşallah deneme yanılma yoluyla da olsa epey stabil olmaya başladı.

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                          2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Lpg'li araçlar bizlerede umut oluyor umarım sorunsuz kullanıyorsunuz

Yorum

ARkadaşlar 1,4 fabrika çıkışlı LPG li türkiyede satışa sonulmuş alan oldumu acaba? gecen bir yetkılı bayi aradım daha gelemdıiama sipariş ede biliriz dedi bana. opelin resmi sitesindede şu an satışı sonulmuş..
                              benim ilk ınsignia aracım 1,4 tü onu satıp 1,6 aldım 1,6 yakıtı çok aşırı fazla..tekrar 1,4 e döncem şu 1,4 fabrika çıkışlı LPG li alacam gibi gözküyor..
                              ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

İşleniyor...
                              X