Merhaba;
2 Haftalık yoğun ve yorucu bir tatilden sonra dinlenmek için işteki mesaiye başladık
Özellikle aracın uzun yol karma değerleri ile ilgili arkadaşların kendi araçları ile kıyaslamaları ve tecrübelerini de paylaşmaları konusunda forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Dört kişilik ailemiz ve dolu bagajla hep seyir halindeydik. Beklediğimiz yeni aile bireyimizden dolayı sık sık mola verdiğimiz uzunnnncccaaaa bir seyahatti.
Yol güzergahına Adıyamandan başlandı.
- Adana tekir yaylası.
- Konya Mevlana ve şehir gezisi
- Beyşehir, Yalvaç, Dinar üzerinden Denizli
- Denizlide Pamukkale ve Şehir gezintisi
- Nazilli'den Bozdoğan üzerinden (yol oldukça virajlı ve inişli/çıkışlıydı) Yatağan, Milas, Bodrum, Turgut Reis. 5 gün Bodrum ve çevresinde gezdik.
- Turgutreis'ten çıkış ve Yatağan üzerinden Aydın şehir gezisi
- Aydın'dan izmir. izmirde şehir gezisi.
- Manisa üzerinden Kırkağaç Balıkesir.
- İstanbul'da geçirilen bir hafta ve İstanbul trafiği
- Dönüş Ankara (şehiriçi), Kayseri, Pınarbaşı, Göksun, Elbistan, Nurhak, Gölbaşı ve Adıyaman.
Yapılan Km: 3600
Ortalama Yakıt Tüketim Değeri: 6,4
Ortalama Hız: 79,6
2 Haftalık yoğun ve yorucu bir tatilden sonra dinlenmek için işteki mesaiye başladık
Özellikle aracın uzun yol karma değerleri ile ilgili arkadaşların kendi araçları ile kıyaslamaları ve tecrübelerini de paylaşmaları konusunda forumdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim.
Dört kişilik ailemiz ve dolu bagajla hep seyir halindeydik. Beklediğimiz yeni aile bireyimizden dolayı sık sık mola verdiğimiz uzunnnncccaaaa bir seyahatti.
Yol güzergahına Adıyamandan başlandı.
- Adana tekir yaylası.
- Konya Mevlana ve şehir gezisi
- Beyşehir, Yalvaç, Dinar üzerinden Denizli
- Denizlide Pamukkale ve Şehir gezintisi
- Nazilli'den Bozdoğan üzerinden (yol oldukça virajlı ve inişli/çıkışlıydı) Yatağan, Milas, Bodrum, Turgut Reis. 5 gün Bodrum ve çevresinde gezdik.
- Turgutreis'ten çıkış ve Yatağan üzerinden Aydın şehir gezisi
- Aydın'dan izmir. izmirde şehir gezisi.
- Manisa üzerinden Kırkağaç Balıkesir.
- İstanbul'da geçirilen bir hafta ve İstanbul trafiği
- Dönüş Ankara (şehiriçi), Kayseri, Pınarbaşı, Göksun, Elbistan, Nurhak, Gölbaşı ve Adıyaman.
Yapılan Km: 3600
Ortalama Yakıt Tüketim Değeri: 6,4
Ortalama Hız: 79,6
Yorum