Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce Hangisini Almalıyım? Tavsiyelerinizi Bekliyorum..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Sizce Hangisini Almalıyım? Tavsiyelerinizi Bekliyorum..

Merhaba,

Adım Arda. Aranıza yeni katıldım. Diğer Opel forumlarını da baktım ancak buranın ortamını daha sıcak gördüğüm için burayı tercih ettim. Uzun zamandır aracımı değiştirmeyi düşünüyorum. Peugeot 207 1.4Hdi kullanıcısıyım. Yaklaşık 2 aydır Bmw 3 serisi, Ford mondeo ve İNSİGNİA'ları araştırıyordum sonunda İNSİGNİA'ya karar verdim. Genellikle sakin bir kullanıcıyım ancak zaman zaman aracın performansını test etmeyi de severim. Benim için en önemli kural aracın ekonomik olması. Yakıt tüketimi, bakım masrafları ve arıza gibi..

Bu noktada siz değerli abilerimin, kardeşlerimin tavsiyelerine ihtiyacım var.

Benzinli bir araç almayı düşünüyorum. Sizce 1.4turbomu, 1.6 atmosferikmi yoksa 1.6 turbomu almalıyım? Sizce hangi motor tipi daha ekonomik ve daha az masraflı?

Son olarak içinizde İNSİGNİA'da lpg kullanan varmı? Varsa tecrübelerini paylaşabilirse çok sevinirim.
    app plaka

Ynt: Sizce Hangisini Almalıyım? Tavsiyelerinizi Bekliyorum..

İnsignia 1.6 t alın derim performansı süper yakıtıda 50krş geçmezsiniz.

Yorum

öncelikle hoş geldiniz.

dizel bir araçtan sonra saydığınız araçlardan hepsi yakıt konusunda sizi üzebilir. Üstelik hiç biride dandik değil.

Ben 1.4 insignia kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum. özellikle uzun yol performansından ve yakıt tüketiminden. geçen günlerde yine bir arkadaş fikir sormuştu ben yine aynı cevabı vereceğim. ben arabayı şimdi alacak olsam 1,6 T flexi olanını bulur onu alırdım. ama şundan emin olabilirsiniz insignia 1,4 T'de piyasa arabaları gibi değil performans yönünden.

kısaca cevap: bence en güzeli BMW ama maliyeti çok yüksek. onun parasına güzel, dolu bir insignia 1,6 T alın. Aradaki farkı da çatır çatır gezerek çıkarın, derim.

Allah tercih yaptığınızda pişman etmesin.
      MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Öncelikle welcome
        Profilinizdeki fotoğraf size mi aittir?
        Şayet öyle ise çok ilginç bir durum var demektir.
        O fotoğraf şu anda ismini hatırlayamadığım başka bir üyemizin
        profilinde de var.ihihi
        Ya ikiz kardeşiniz, ya da ikinizden biriniz yoksunuz haha

Araç tavsiyesi konusunda Naci Bey'in düşüncesine katılıyorum

Yorum

Bruce Willis de mi insignia kullanıyormuş
          2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
          2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                Öncelikle welcome
                Profilinizdeki fotoğraf size mi aittir?
                Şayet öyle ise çok ilginç bir durum var demektir.
                O fotoğraf şu anda ismini hatırlayamadığım başka bir üyemizin
                profilinde de var.ihihi
                Ya ikiz kardeşiniz, ya da ikinizden biriniz yoksunuz haha

Araç tavsiyesi konusunda Naci Bey'in düşüncesine katılıyorum
                Şaman bey forumdaki profil temalarından biri sanırım bu resim, öle bişi aklımda kalmıştı yanlış hatırlamıyorsam, yani ünlü aktörler filan vardı, istediğini seçip koyabiliyordun diye hatırlıyorum...

Yorum

Hoşgeldiniz. 1.4 deneme fırsatım oldu. 1,6 T 3 adet araca arka arkaya sahip olma şerefine nail olan biri olarak 1.6T kesinlikle öneriyorum. İnsignia nın ölüsünü bile öneririm

flexi mi omu bumu bilemem kullanmadım fakat 1,6T ısrarla : ) :Şu anki aracım c5 ehdi. Yakıt konusunda devrim yaşasamda performansı mumla arıyorum.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

welcome
                    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Ben de dizel Megane'dan benzinli Insignia'ya geçen biri olarak yakıt başlangıçta çok gelmişti. Ancak dizelin devrinin bittiği yerde turbo benzinlinin açıldıkça açılması bütün yakıt endişesini unutturuyor. Ayrıca genel kanı 1.6 litrenin 1.4 litreye göre aracı daha rahat taşıdığı ve uygun şartlarda daha az yakması. Atmosferik 1.6 litrede ise LPG takayım basmayayım bassam da gitmesin gitmediği için de yakmasın mantığı var.

Bir şey merak ediyorum, B sınıfı araçtan sonra 2 kademe artırıyorsunuz, neden C sınıfı bakmıyorsunuz? Dizel Astra da size uygun gelebilir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sakdag
                        Bruce Willis de mi insignia kullanıyormuş
                        Ben de 'bu fotoğraf çok tanıdık' diyordum, demek ki hikmeti buymuş

Yorum

İstanbul'u baz alırsak Şehir içinde ;

207 1.4 hdi 5 litre civarı = 22 TL
                          1.4 Turbo 8 litre civarı = 40 TL
                          1.6 Turbo 9.5-10 litre civarı = 50 TL

Hesabınızı iyi yapın derim , aldıktan sonra üzülmeyin...

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
                            İstanbul'u baz alırsak Şehir içinde ;

207 1.4 hdi 5 litre civarı = 22 TL
                            1.4 Turbo 8 litre civarı = 40 TL
                            1.6 Turbo 9.5-10 litre civarı = 50 TL

Hesabınızı iyi yapın derim , aldıktan sonra üzülmeyin...
                            Rakamlar yorum yapmayı engelliyor.Emeğinize sağlık.Yakıt sarfiyatı ile ilgili tabloya göre başka yoruma gerek kalmamış.
                            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Tekrardan merhaba. Değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

yusuf_25 - Performansından kesinlikle endişem yok ancak forum dışında konuştuğum bazı kişiler 50 krşun üstünde yakıt sarfiyatı olduğunu söyleyip gözümü biraz korkuttular.

bilgecem - Değerli abim flexi'nin diğer versiyonlardan farkı nedir tam olarak?

Şaman TÜRKSOY - Yorumunu ilk okuduğumda çok güldüm abi O forumda standart avatarlardan bir tanesi. İlerleyen günlerde kendi fotoğrafımı da ekleyeceğim.

Sakdag - Sanmıyorum İNSİGNİA'ya bineceğini

FacomX - Teşekkürler hoşbulduk abi.

Hasan_apg09 - Teşekkür ederim abi hoşbulduk.

aton1981 - Teşekkürler değerli yorumun için.

ulas79 - Hoşbuldum abi.

Hanibanademiş - Sanırım ilk etapta yakıt bana da biraz fazla gelecek. Hani almışken iyisinden alalım diye bir genel düşünce vardı ya benimki de o hesap. Çok sık otomobil değiştiren biri değilim. Almışken İNSİGNİA alıp beş yıl binmeyi amaçlıyorum. O sebepten astra pek cazip gelmiyor.

Onur - Teşekkürler karşılaştırman için. Seninde belirttiği gibi iki katından daha fazla yakıt tüketimi oluyor benim araca göre. Sanırım bunu göze alacağım.

canbaz - Kesinlikle bu yorumun üstüne yakıtla ilgili birşey söylemeye gerek kalmamış.
                              app plaka

Yorum

İşleniyor...
                              X