Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKARA DİKKAT!! - - FIRAT / ÖZ DÜZGÜN OTO - JANT LASTİK

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ANKARA DİKKAT!! - - FIRAT / ÖZ DÜZGÜN OTO - JANT LASTİK

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Boş verin, bununla geçmiş olsun. Yaptığı kesinti kefen parası olsun peze.....
    Fatih Bey, böyle daha şık oldu değil mi?
    Sizce şık olmuşsa sorun yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz
      Selamlar Hepinize
      Biliyorsunuz İnsignia' ya daha 2. günden 20 jant lastik almıştım (tabi bilmioyr da olailbirsiniz ) ve arabamın başlığında SIFIR diye satılan lastiklerin aslında kullanılmış, jantların da balans fln yapılıp gene kısa süre de olsa kullanılmış ve tahribatlı olduğunu farketmiştim. ( http://www.turbofsi.net/forum/otomob...i-20-jant.html ) Sorunu çözeriz diye o zaman isim vermedim ama şimdi gönül rahatlığı ile veriyorum

SIFIR diye KULLANILMIŞ jant-lastik seti veren yer Ankara FIRAT OTO / ÖZ DÜZGÜN otodur. 150 TL kesinti yaparak parayı iade etmiş, özellikle ben gitmedim ki böyle bir işe kalkışacağını tahmin ettim ve kendimi tutamayacağımdan da maalesef çok emindim. Bu yüzden bizim çocuklardan birini gönderdim, ne veriyorsa al gel, senin de benim de sinirim bozulmasın, arama beni de oradan dedim )
      Hocam linkteki foruma üyeliğim olmadığı için sizden birşey rica edeceğim;
      cktommy nickli üyeye Sprint booster'ın gaza fazla basmakla eşdeğer olmadığını, psikolojik bir olay olmadığını, şanzımanla hiçbir alakası olmadığını belirterek aşağıdaki video linkini verirmisiniz
      Sprint boosterı uzun süre kullanmış birinden ben hiç öyle yorumlar beklemezdim.
      Bu cihaz gaza daha fazla basmıyor, gaz tepkisini hızlandırıyor. Yani gaz teli bulunan eski araçlarda kelebek hızlı açılıp seri bir çalışma sergilerken yeni nesil araçlarda gaz kelebeği elektronik yönetildiği için yavaş hareket veriliyor.
      Sprint Booster bu elektronik sinyallere müdahale ederek gaz kelebeğinin çalışmasını hızlandırıyor.
      Biz şirkete ait Opel ve VW marka araçlarda 2 yıldır (Opellerde 4 yıldır) kullanmaktayız. Üstelik Golf 6 aracımız hem yazılımlı hem DSG olmasına rağmen yine sprint booster kullandık. Bu cihaz güçlü/zayıf tüm araçlar için kullanılabilen birşey.
      Üstelik pedalbox gibi Alman malı bir cihaz varken Yunan malı Sprint Booster'ın patentli olması ve Alman TÜV onaylı olması cihazın kalitesinin göstergesidir.
      Ayrıca bu sistemin zararı olsaydı Opel'in Flexride'ı gibi, Vw, Audi, BMW gibi markalarda Comfort Sport vs. modları ile gaz tepkisini hızlandıran teknolojiler kullanılmazdı. Çünkü bu sistemlerin gaz tepkisini hızlandırması ile Sprint booster'ın yaptığı aynı şey.

https://www.youtube.com/watch?v=QRci8WUg7tE

http://www.youtube.com/watch?v=QRci8WUg7tE#ws
      InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar, bahsi geçen firmadan bana ulaştılar, ücreti iade ettiler. "Ticaret yapıyoruz biz kardeşim kesecez tabi" tavrını da bir kenara koydular. Konu benim adıma kapanmıştır. Bir başkasına da bu şekilde bir daha yanlış yapacaklarını sanmıyorum çünkü günlerdir konunun kapanması için benden yardım istiyorlar.

Eğer site için de uygunsa konuyu kapatabiliriz. Ben hakkım olanı - sinir stress git gel rot balans vb. masrafları hariç tabi - geri aldım. Uygunsa sizin için de kapatalım. Kendisine bu mesajı yazacağıma dair söz verdim ısrarları üzerine. Ben görevimi yapıyorum.

Herkese iyi hafta sonları

Yorum

İşleniyor...
        X