Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANKARA DİKKAT!! - - FIRAT / ÖZ DÜZGÜN OTO - JANT LASTİK

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ANKARA DİKKAT!! - - FIRAT / ÖZ DÜZGÜN OTO - JANT LASTİK

Selamlar Hepinize
    Biliyorsunuz İnsignia' ya daha 2. günden 20 jant lastik almıştım (tabi bilmioyr da olailbirsiniz ) ve arabamın başlığında SIFIR diye satılan lastiklerin aslında kullanılmış, jantların da balans fln yapılıp gene kısa süre de olsa kullanılmış ve tahribatlı olduğunu farketmiştim. ( http://www.turbofsi.net/forum/otomob...i-20-jant.html ) Sorunu çözeriz diye o zaman isim vermedim ama şimdi gönül rahatlığı ile veriyorum

SIFIR diye KULLANILMIŞ jant-lastik seti veren yer Ankara FIRAT OTO / ÖZ DÜZGÜN otodur. 150 TL kesinti yaparak parayı iade etmiş, özellikle ben gitmedim ki böyle bir işe kalkışacağını tahmin ettim ve kendimi tutamayacağımdan da maalesef çok emindim. Bu yüzden bizim çocuklardan birini gönderdim, ne veriyorsa al gel, senin de benim de sinirim bozulmasın, arama beni de oradan dedim )

Ama salaklık ben de, ne güvenirsin ki yani, hala insanların iyi niyetli olduğu konusunda ısrarcıyım ama her seferinde bi tık daha azalıyor inanç..

Bilgilerinize... :freak:

Jantların da videosu burada: http://youtu.be/528aY1pp8JI

Ynt: ANKARA DİKKAT!! - - FIRAT / ÖZ DÜZGÜN OTO - JANT LASTİK

Geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

lastik sektöründe nedense bu tarz kansız insanlar çok banada denk gelmişti... maliyeyi arayıp şikayet edin, hatta yanında çalışanların sigortalarının olup olmadığından emin olursanız onuda şikayet edin iyice bi ceza yesin...
      F30 Sport+

Yorum

bahse konu lastik ve jantlar aşağıdaki konudaki mi ?

32 Genel Konular / Tanışma / Ynt: 2010 - Sport Tourer - 1.6T Cosmo - Cam Tavan - Navi - 20 Jant - Siyah : 10 Ağustos 2014, 20:20:30
        Alıntı sahibi: sedat 8266 üzerinde 10 Ağustos 2014, 20:08:20
        Ama jantlar hakikaten güzelmiş ihihi ne kadara mal oldu acaba

Sedat Bey, ben sürekli jantlarla oynayan biri olduğum için tam bir fiyat veremiyorum, hep değişimler olur yani ama kabaca 2.500 TL fln tutar muhtemelen normal bir alışta Jantcım ile artık oldukça yakın olduğum için 700 TL çektirdim, ben sana biara elimdeki setleri getirim bakarız dedim
        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Müessese ismi de çok manidar. :P
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
            Müessese ismi de çok manidar. :P
            bu tarz isimleri olan iş yerlerden her zaman uzak durmuşumdur... bilinçaltının dışa vurumu ile konulmuş isimler bunlar bence...
            F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
              bahse konu lastik ve jantlar aşağıdaki konudaki mi ?

32 Genel Konular / Tanışma / Ynt: 2010 - Sport Tourer - 1.6T Cosmo - Cam Tavan - Navi - 20 Jant - Siyah : 10 Ağustos 2014, 20:20:30
              Alıntı sahibi: sedat 8266 üzerinde 10 Ağustos 2014, 20:08:20
              Ama jantlar hakikaten güzelmiş ihihi ne kadara mal oldu acaba

Sedat Bey, ben sürekli jantlarla oynayan biri olduğum için tam bir fiyat veremiyorum, hep değişimler olur yani ama kabaca 2.500 TL fln tutar muhtemelen normal bir alışta Jantcım ile artık oldukça yakın olduğum için 700 TL çektirdim, ben sana biara elimdeki setleri getirim bakarız dedim
              Hocam bu başlıktaki ilk set.. Götürdüm iade ettim bir gün sonra, adam yoktu yeinde, bi hafta sonra da bunu yaptı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kemiksiz

SIFIR diye KULLANILMIŞ jant-lastik seti veren yer Ankara FIRAT OTO / ÖZ DÜZGÜN otodur. 150 TL kesinti yaparak parayı iade etmiş.
                Boş verin, bununla geçmiş olsun. Yaptığı kesinti kefen parası olsun peze.....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY

SIFIR diye KULLANILMIŞ jant-lastik seti veren yer Ankara FIRAT OTO / ÖZ DÜZGÜN otodur. 150 TL kesinti yaparak parayı iade etmiş.
                  Boş verin, bununla geçmiş olsun. Yaptığı kesinti kefen parası olsun pezevenke
                  )
                  F30 Sport+

Yorum

Boş verin, bununla geçmiş olsun. Yaptığı kesinti kefen parası olsun pezevenke
                    Bu bizim bildiğimiz manada değil mi? başkaca manası yok yani ihihi
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Adamın soyadıymış düzgün, siz de hemen dışavurum, tümevarım yazdınız haaa
                      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Kurum veya kişilere hakaret eden mesaj lar lütfen yazmayalım police

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yorum

) Çok doğal bir geçiş olmuş ama, hiç kulak tırmalamadı )

Yorum

Boş verin, bununla geçmiş olsun. Yaptığı kesinti kefen parası olsun peze.....
                              Fatih Bey, böyle daha şık oldu değil mi?

Yorum

İşleniyor...
                              X