Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hem çarptı hem de kaçtı:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hem çarptı hem de kaçtı

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
    Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Şayet kasko sigortanız varsa, aracınızı yetkili servise çekip olayı ihbar edin.
    Sigorta eksper gönderip hasarı tespit eder. Kazanın oluş biçimini ve sebep olan aracın plaka numarasını beyan
    eden bir 'beyanname' yazarsınız.Öteki evraklarınızla birlikte hasar dosyası oluşturulur/açılır. Hasarınız sigorta şirketi
    tarafından ödenir. Sigorta şirketi size ödeme yaptıktan sonra 'halef' sıfatı kazanır ve size ödediği hasar tazminatını
    vereceğiniz plaka numarasının Z.M.Mesuliyet poliçesinden rücuen tahsil cihetine gider. Kasko sigortanızın hasarsızlık
    indirimine de halel gelmemiş olur. Tekrar geçmiş olsun.
    kısa ve öz anlatmışsınız.hepimizin başına gelebilir bir olayda bilgilendim.teşekkürler.
    https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: canbaz
      kısa ve öz anlatmışsınız.hepimizin başına gelebilir bir olayda bilgilendim.teşekkürler.
      Bir şey değil Tolga Bey kardeşim
      Tecrübe yenilmiş kazıkların bileşkesidir derler ya , işte o hesap

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ali_09
        Şaman Bey'e tekrar teşekkür ederim.
        Müslüman bir ülke olarak cuma namazlarında sadece trafikteki kul hakkı işlense
        yeridir...
        Bir şey değil, bununla geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun Ali Bey.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Çok geçmiş olsun.

Benzer bir olayı bende yaşamıştım bayanın biri geldi çarptı ve kaçtı Ben ise park yerinden çıkarken hafifçe dokundurduğum aracın sahibini 1 saat bekledim, gelmeyince de bir not yazıp telefon numaramı sileceğe iliştirdim. Daha sonra aracın sahibi arayıp davranışımdan dolayı bana teşekkür etmiş ve bir bedel talep etmediğini söylemişti. Biz böyle düşünürken millet gelip aracımıza çarpıyor ve kaçıyor ya buna ayar oluyorum. Toplum olarak öğreneceğimiz daha çok şey var maalesef.

Yorum

bayramın birinci günü aynısı babamın başına gelmiş. sıkışık trafikte arkadan tata kamyonet çarpmış.
                  sonra da kaçmış. plakayı almışlar. aynen necmettin abinin dediği gibi, beyan ile sigortadan yaptırdık aracı.
                  dediler ki olay yerinden kamera görüntüsü lazım. biz de dedik ki, onlarla biz uğraşacaksak neden kasko yaptırdık aracı, yıllardır neden para ödüyoruz kasko ya. haklısınız diyip kendileri uğraşmaya karar verdiler sonradan.
                  ancak arabada oluşan değer kaybı için bir çözüm yok maalesef. sigorta bizim hasarsızlığı bozmadan karşı taraftan alacak ödemesini.

Yorum

geçmiş olsun uzucu bi durum
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mlh
                      Çok geçmiş olsun.

Benzer bir olayı bende yaşamıştım bayanın biri geldi çarptı ve kaçtı Ben ise park yerinden çıkarken hafifçe dokundurduğum aracın sahibini 1 saat bekledim, gelmeyince de bir not yazıp telefon numaramı sileceğe iliştirdim. Daha sonra aracın sahibi arayıp davranışımdan dolayı bana teşekkür etmiş ve bir bedel talep etmediğini söylemişti. Biz böyle düşünürken millet gelip aracımıza çarpıyor ve kaçıyor ya buna ayar oluyorum. Toplum olarak öğreneceğimiz daha çok şey var maalesef.
                      clapclap

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Geçmiş olsun.
                        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Sağolun, teşekkür ederim...
                          2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

İşleniyor...
                          X