Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hem çarptı hem de kaçtı:)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hem çarptı hem de kaçtı:)

Merhaba arkadaşlar,

Dün gece E-5'te avcılardan bakırköy istikametine giderken Küçükçekmece düzlüğünde makas yaparak gelen bir

araba trafiğin durmasıyla ani fren yaptı ve yan dönerek arabanın sol arkasına çarptı. Arabanın tamponunda yırtık oluştu,

bu arada tamponun arkasındaki demir ya da çelik muhafazanın ne kadar önemli olduğunu anlaşmış oldum. Araba arkadan

çarpmaya karşı gerçekten güven verici. Neyse... Arbama vuran araç ben arabadan inmeden kaçtı gitti, fakat plakasını aldım, şükür.

Can sıkıntısıyla polisi aramadım, karakola gittim. Karakol bildik gereçekçelerle tutanak tutmadı... Şimdi ne yapmalıyım? tecrübelerinizi,

önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.. Selamlar...

2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Ynt: Hem çarptı hem de kaçtı

trafik mahkemesine başvurun...
    F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
      Sıkıntılı bir süreç..
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Seyyah
        Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        Sıkıntılı bir süreç..
        aynen...
        F30 Sport+

Yorum

Öncelikle geçmiş olsun diyelim. Şayet kasko sigortanız varsa, aracınızı yetkili servise çekip olayı ihbar edin.
          Sigorta eksper gönderip hasarı tespit eder. Kazanın oluş biçimini ve sebep olan aracın plaka numarasını beyan
          eden bir 'beyanname' yazarsınız.Öteki evraklarınızla birlikte hasar dosyası oluşturulur/açılır. Hasarınız sigorta şirketi
          tarafından ödenir. Sigorta şirketi size ödeme yaptıktan sonra 'halef' sıfatı kazanır ve size ödediği hasar tazminatını
          vereceğiniz plaka numarasının Z.M.Mesuliyet poliçesinden rücuen tahsil cihetine gider. Kasko sigortanızın hasarsızlık
          indirimine de halel gelmemiş olur. Tekrar geçmiş olsun.

Yorum

Büyük geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun, bu devirde hala makas atanmı var

Yorum

Geçmiş olsun. Şaman Bey'in yazdığı gibi davranın derim.
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                  Demekki var hasanım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                    Demekki var hasanım
                    Ben artık makas atmıyorum, atanlarada kızıyorum, ama yolda makas atarak yada şerit ihlali yaparak beni sıkıştıran olursa dersini de vermeden yapamıyorum

Yorum

Yaa bu insanlarda nasıl bir vicdan var yaa. Hiç mi Allah korkusu yok ben anlamıyorum gece yastığa baş koyup nasıl uyuyorlar..
                      Geçen hafta arkadaşımın başına geldi. Audi ve Passat kapisiyor audi en sagda passat solda arkadas orta seritte audi onune kiriyor surtmiyim diye sola kacarken passatla kapi kapiya vurusuyorlar.. arkadas sag sol topliyim derken otobuse carpip ordan bariyerlere savruluyor. Bu aracta passatti pert raporu cikacak servis oyle dedi.Allah'tan passat cok sukur sag cikmislar.. Audi ve Passat kayıp. İnsan hayati ne kadarda ucuz..
                      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Demekki var hasanım
                        Ben artık makas atmıyorum, atanlarada kızıyorum, ama yolda makas atarak yada şerit ihlali yaparak beni sıkıştıran olursa dersini de vermeden yapamıyorum
                        İnsignia'ya makas atmak en son T5 S60 öyle bir hata yapmıştı. Arabayı yaktı mı sonra acabaa rolleyes
                        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Çok teşekkür ederim, Allah kazalardan hepimizi muhafaza eylesin...

Şaman Bey'in söylediklerini harfiyen yerine getirdim, kasko acentem de

Şaman Bey'in önerilerini tekrarladı... Şaman Bey'e tekrar teşekkür ederim.

Müslüman bir ülke olarak cuma namazlarında sadece trafikteki kul hakkı işlense

yeridir...
                          2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

Önceki arabamız da aynı derdi bizde yaşadık ışıkta beklerken kırmızı ışık ihlali yapan bir araç tampona sürterek geçmişti o anda polis çağırmadık sonrasında mobese olan bir yer görüntüleri vardır deyip karakolda bildirelim farklı bir suç işlemiş kaçıyor vs olabilir gibisinden tabi değerli polis teşkilatı memurlar saçma sapan üsluplarıyla 2dk içinde bezdirdiler hiç bir işlem yapmadıkları gibi dalga bile geçmişlerdi...
                            Kısaca bu polislerin kendine hayrı yok.. İşimiz polise kaldıysa yandık vakit kaybından başka bir şey değiller.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Geçmiş olsun.. Allah beterinden esirgesin..

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

İşleniyor...
                              X