Peki yakıt olarak fazla bir artış oluyormu stock haliyle chipli arasında normal kullanımda.
Bu konu hakkında emin bir şey söyleyemem,araç sahibi Emre2929 nickli üyemiz gerekli açıklamayı yapar.
Ama teoriye göre normal kullanımda,biraz daha güçlü olduğu için,zorlanmadan bir üst vites kullanarak 100kmde 1 litre az yakıyor olabilir.
Tamamdır teşekkür ettim
Rica ederim,buluşmalara bekleriz.
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
2.0 dizelin tek albenisi otomatik olmasi... yakit avantaji saglamaz vergi farki var zaten...chip konusunda sakin kullanim 1 litre fark ediyor ...ben sakin kullanmiyorum eskisiyle ortalama ayni yakit...1.4t otomatik olsa 2.0 dizele ihtiyac yok
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
2.0 dizelin tek albenisi otomatik olmasi... yakit avantaji saglamaz vergi farki var zaten...chip konusunda sakin kullanim 1 litre fark ediyor ...ben sakin kullanmiyorum eskisiyle ortalama ayni yakit...1.4t otomatik olsa 2.0 dizele ihtiyac yok
Performans olarak çok fark varmı peki stock 1.4 le arasında yazılımlı aracın alt devirler son hız nasıl oldu biraz bilgi verirseniz.Benim en çok sıkıntım 1.2 vites kalkısları
Yorum