Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 mü 2.0 mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 1.4 mü 2.0 mı

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    kadir bende teşekkür ettim sana gülüm
    Eksik olmayın gökhan bey sizlere biraz faydamız dokunuyor ise ne mutlu bize .
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
      Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Orjinal yazı sahibi: HeIIus
      Peki yakıt olarak fazla bir artış oluyormu stock haliyle chipli arasında normal kullanımda.
      Bu konu hakkında emin bir şey söyleyemem,araç sahibi Emre2929 nickli üyemiz gerekli açıklamayı yapar.
      Ama teoriye göre normal kullanımda,biraz daha güçlü olduğu için,zorlanmadan bir üst vites kullanarak 100kmde 1 litre az yakıyor olabilir.
      Tamamdır teşekkür ettim
      Rica ederim,buluşmalara bekleriz.
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

2.0 dizelin tek albenisi otomatik olmasi... yakit avantaji saglamaz vergi farki var zaten...chip konusunda sakin kullanim 1 litre fark ediyor ...ben sakin kullanmiyorum eskisiyle ortalama ayni yakit...1.4t otomatik olsa 2.0 dizele ihtiyac yok
        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
          2.0 dizelin tek albenisi otomatik olmasi... yakit avantaji saglamaz vergi farki var zaten...chip konusunda sakin kullanim 1 litre fark ediyor ...ben sakin kullanmiyorum eskisiyle ortalama ayni yakit...1.4t otomatik olsa 2.0 dizele ihtiyac yok
          Performans olarak çok fark varmı peki stock 1.4 le arasında yazılımlı aracın alt devirler son hız nasıl oldu biraz bilgi verirseniz.Benim en çok sıkıntım 1.2 vites kalkısları
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Standart 1.4 ile farki soyle anlatayim yan yana basinca alakasiz bir sekilde ayirip gdiyosun .1.6t ye yakin performans oldu
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

İşleniyor...
            X