Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 mü 2.0 mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 mü 2.0 mı

Tekrardan merabalar soruldumu bilmiyorum ben bulamadim amasormak istediğim yakıt konusunda acaba 1.4t mi daha daha az yakar 2.0 dizelmi yoksa aşağı yukarı aynımı siz hangisini tercih edersiniz

Ynt: 1.4 mü 2.0 mı

Miktar olarak yakın olur derim
    Ama tutar olarak ibre dizelden yana
    Yılda 15000 km geçmşyorsanız 1.4 tercihim

Yorum

Şuanlık geçmiyoruz ama geçmek için alıcağız arabayı değerli yorumunuz için teşekkürler

Yorum

bence toplam masrafa bakıldığında değmez... vergisi, bakımları,aradaki fiyat farkı...

ama illede otomatik insignia alacağım denilirse ya da ne biliyim dizeli daha çok seviyorum psikolojik olarak kafam rahat eder derseniz o zaman ayrı tabi
        F30 Sport+

Yorum

Merhaba
          1.4 t fiyat listesi 77 bin TL 2.0 160 hp 125 Bin TL arada baya fark var 2.0 dizel vergi olarak ve bakım olarak biraz masraflı. yılda 20.000 km geçmiyorsanız 1.4 alın ama performans ve çok kullanıcaksanız dizel alın. Bu hesabı sizin yapmanız daha uygun olur aradaki farklar ortadada

Yorum

arkadaşlar merhaba.insignia dizel araçların bakım masrafları benzinli araçlarla neredeyse aynı.aşağıda daha öncede paylaştığım bilgileri paylaşmak isterim.vergi bakımından haklısınız.motor hacmi gereği vergisi 2.0 modelin daha yüksektir.NOT:aşağıdaki fiyatlar güncel değildir.Fikir vermesi amaçlıdır.

İnsignia 1.6 Turbo Bakım Maliyetleri İndirimsiz Fiyat %10 İndirimli
            15.000/45.000/75.000/105.000 km.( STANDART BAKIM) 590 TL 530 TL
            30.000/90.000 km. ( ARA BAKIM ) 804 TL 724 TL
            60.000 KM.( AĞIR BAKIM ) 1.514 1.363

İnsignia 2.0 Dizel Bakım Maliyetleri İndirimsiz Fiyat %10 İndirimli
            15.000/45.000/75.000/105.000 km.( STANDART BAKIM) 738 TL 665 TL
            30.000/90.000 km. ( ARA BAKIM ) 792 TL 713 TL
            60.000 KM.( AĞIR BAKIM ) 1.562 TL 1.405 TL
            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bende 1.4T derim hem Mtv farkı var hemde yakıt farkı çok olmayacaktır alırken verilen fiyat farkı ve değer kaybıda cabası.
              2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

1.4 t derim,çünkü hem daha az yakıyor hemde mtv'si daha düşük teknik verilere göre şehir içi 2.0 dizeller 9,2 yakarken 1.4 t benzinlilerin teknik şehir içi verisi 7,4 gösteriyor ve ufak bir yazılımla 2.0 dizelden daha yüksek performans sağlıyor (bu verdiğim yakıt değerleri internetten alıntıdır)
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Peki 1.4T yazılımlı araçla 1.6T stock olsa aralarındaki performans farkı nasıl olurdu.2.0 dizeli yakalıyorsa performans olarak.

Yorum

1.4 yazılımlı araç,2.0 dizel ve 1.6t nın arasında bi yerlerde ama gerçekten iyi yürüyor kendim kullanıp test ettim 165 hp civarı tahminime göre .
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Peki yakıt olarak fazla bir artış oluyormu stock haliyle chipli arasında normal kullanımda.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                        Peki yakıt olarak fazla bir artış oluyormu stock haliyle chipli arasında normal kullanımda.
                        Bu konu hakkında emin bir şey söyleyemem,araç sahibi Emre2929 nickli üyemiz gerekli açıklamayı yapar.
                        Ama teoriye göre normal kullanımda,biraz daha güçlü olduğu için,zorlanmadan bir üst vites kullanarak 100kmde 1 litre az yakıyor olabilir.

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Orjinal yazı sahibi: HeIIus
                          Bu konu hakkında emin bir şey söyleyemem,araç sahibi Emre2929 nickli üyemiz gerekli açıklamayı yapar.
                          Ama teoriye göre normal kullanımda,biraz daha güçlü olduğu için,zorlanmadan bir üst vites kullanarak 100kmde 1 litre az yakıyor olabilir.
                          Tamamdır teşekkür ettim

Yorum

Mesajınızda dizelin hangi versiyon olduğunu belirtmemişsiniz. 130 mu 160 mı 195 mi, hangisiyle karşılaştırıyorsunuz? Hepsinin fiyatı yakıtı performansı farklı. Elde kalan 130ları indirimle verdikleri için yaklaşık 96 bin liralık fiyatıyla en ucuzu bu. 1.4 ile donanımı aynı motor gücü de yakın. Gökhan Bey'e katılıyorum, bu model psikolojik olarak rahat etmek için alınır görüşündeyim. Diğerleri için aynı düşünmüyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

kadir bende teşekkür ettim sana gülüm
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X