Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Edition Elegance Alacağım Yardım edermisiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Insignia 1.4 Edition Elegance Alacağım Yardım edermisiniz?

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
    kesinlikle antep e araba almak için gitmem sizede tavsiye etmem
    . Neden öyle düşünüyorsun abi ? Yetkili servise götürülüp ekspertiz raporu alınıp temiz çıkarsa bir sorun çıkmaz

Yorum

Çarşamba gidiyorum aslında Antep korkusu bende de vardı ama opel yetkili servisinden ekspertiz raporu alıp burada da gösterdiğim yerler sıkıntı çıkarsa opel yetkili servisi kusurlu olur. O yüzden bana doğru sonuçlar vereceklerini düşünüyorum. Insallah sıkıntı çıkmaz

Yorum

Bu bölgede en fazla çeşit Antep'te, mini cooperlar'dan tut ferrariler'e kadar
        ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: makkan
          Çarşamba gidiyorum aslında Antep korkusu bende de vardı ama opel yetkili servisinden ekspertiz raporu alıp burada da gösterdiğim yerler sıkıntı çıkarsa opel yetkili servisi kusurlu olur. O yüzden bana doğru sonuçlar vereceklerini düşünüyorum. Insallah sıkıntı çıkmaz
          . Hadi hayirlısı diyelim o zaman çok doğru düşünmüssünüz biz aracı teymurun t2 kısmindan aldık ve garantili ekspertiz raporu verdi .İzine gittiğimiz zaman Denizlide otomata gösterdik hiç bir sıkıntı yok orjinal dediler . Yetkili servisin ekspertiz raporları garantili oluyor benim bildiğim onun için içiniz rahat olsun brnce . iyi yolculuklar dilerim

Yorum

bence antepden araba alınırki ben insigniamı 0 olarak almam haricinde antepde 2. el olarak 4 araç değiştirdim hiçbirinde aman aman bi sorun yaşamadım. üstelik deniz memleketlerine göre antepde nem de yok ki bu bence iyi bi şey araç için. antepde 2013 de acayip bir dolu yağdığı ve dışarıda kalan binlerce arabanın tavanlarının yamulduğu camlarının kırıldığı doğrudur ama benim aracım garajdaydı mesela şimdi satmaya kalksam antepde dolu yağdı diye satamayacakmıyım bu arada antebi översin tabi anteplisin diyen arkadaşlar olabilir ki ben Eskişehirliyim
            [center]
            İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ç.mustafa
              . Neden öyle düşünüyorsun abi ? Yetkili servise götürülüp ekspertiz raporu alınıp temiz çıkarsa bir sorun çıkmaz
              o şehitkamil bölgesi sanırım galericilerin bol olduğu yer.. bir kaç aramıştım ve plaka sorgusu yapınca sözlerinden farklı şeyler çıktığını görmüştüm..
              F30 Sport+

Yorum

Galericilerin yalanı her memlekette var. Sanayilerde hergün yüzlerce-binlerce araba doğrultulup boyanıyor, satılık ilanlarına bakıyorsun neredeyse tüm arabalar boyasız, kazasız
                ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

işte onun için istanbul da bağcılar antepte şehitlamil gibi bilindik yerlerden asla almam ilanlarına dahi bakmam
                  F30 Sport+

Yorum

Gaziantepden 2. el Audi A3 1,6 sportback tiptronik vites bi araç almıştım. ilanlarda 2 parça boyalı yazıyordu gittim aldım aracı gösterdim tanıdık ustalarıma araçta 4 bölgede boya çıktı. bunu galericiye söyledim aracı almayacağımı söyledim fiyatı daha da indirdiler sonuçda aracı aldım benim için motor ve yürüyen aksam önemli olduğu için .. evet galericiler satmak için kusurları söylemeyebiliyorlar ki bu durumda bizim gidip aracı serviste veya ustalarımıza göstermemiz gerekiyor
                    [center]
                    İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

http://www.dynomaxoto.com.tr/ şurayada göstermeyi düşünüyorum aracı ne dersiniz ?

Yorum

Bugün bagcılarda bir araç buldum aracın şasesini istedim sordurttum araç 5 ileri çıktı galerici ise 7 ileri diye iddia ediyor gerçekten bagcılar sıkıntılı
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                          Bugün bagcılarda bir araç buldum aracın şasesini istedim sordurttum araç 5 ileri çıktı galerici ise 7 ileri diye iddia ediyor gerçekten bagcılar sıkıntılı
                          C serisi degildir umarım
                          2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                          Gerçek pilot

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ByOFLEE
                            Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                            C serisi degildir umarım
                            aynen c serisi 7 ileri amg paket arıyorum ama malesef temiz boyasız,hasarsız bulmak cok zor ve kmler ucuk aradıgımızda 1.8cgi
                            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                            X