Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.4 Edition Elegance Alacağım Yardım edermisiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.4 Edition Elegance Alacağım Yardım edermisiniz?

Merhaba sitenizi uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni nasib oldu üye olmak.

Insignia 1.4 E.E. araç düşünüyorum ve isteklerimin arasında;
    km si düşük,
    5 kollu jant,
    zenon far,
    sunroof,
    içi bej,

modelini arıyorum. Böyle 2-3 aday buldum biriside Gaziantep te ve linki aşağıdadır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4576502/detay/

ayrıca farkli bir linkten aynı otomobili , aynı bayi , farklı isimle ilana çıkmış
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73963960/detay

Sizin görüşünüz ne olurdu acaba ben Ankara dayım.Gaziantep te 2013 yılıda bir dolu faciası oldu ama satan kişi boya kusur yok diyor.
    Tavsiyeleriniz nelerdir veya sizce aracı görmeye gitmelimiyim ?

Teşekkürler

Ynt: Insignia 1.4 Edition Elegance Alacağım Yardım edermisiniz?

welcome

Araç tercihiniz güzel, gönlünüze göre bulursunuz inşallah. Linkini verdiğiniz araç da güzel görünüyor.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Yani bu fiyata cosmo 1.6 t bulunadabilir hemen hemen bu özelliklerde yakıttan dolayi mi 1.4 ?
      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Allah gönlünüze göre versin. ben 2012'den beri 1.4 T kullanıcısıyım. çok da memnunum. ama arada sırada 1.6 T'lerin cazibesine kapılıp keşke 1.6 alsaydım diyorum.
        MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Aynı araçtan bendede var yakıt olsun görünüm herşey 10 numara kesinlikle öneririm.
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Linklerini verdiğiniz ilanlara baktım, hem 2012 model makyajsız kasa hem de 59 ve 60 bin lira. Sizin için 5 kollu jant ve sunroof olmazsa olmaz mı bilmiyorum ama burada forumda E.Elegance'ı 66 bin liraya bulduğunu yazan bir arkadaş vardı. Sahibinden de bile sıfırını 70 bine bulabiliyorsunuz. Arada bu kadar az fark varken bana makyajsız ikinci el almak mantıklı gelmedi. Tabi bütçeyi bilmeden fikir belirtiyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Merhabalar şimdiden hayırlı olsun çok ilginçtir Gaziantep de bu şekilde donanımlı araç çok fazla Teymur iyi satmış hiç korkunuz olmasın bizde aynı araçtan 6000 km de kışın ortasında Kırşehirden Antep'e giderek Teymurdan aldık servise gösterin onay verirse sıkıntı olmaz rahat olun Araçtan kesinlikle memnun kalıcağınızı düşünüyorum bizde ilandaki arçaların aynısından var bu yaz 4 yetişkin full bagaj artı klima cc ile 110 km sabit hızla 6.4 litre ortalama yakaladık konfor yol tutuşunu anlatmaya gerek yok zaten

Yorum

MERCAN41 hocam benimde gönlüm 1.6 t dan yana ama yakıt korkutttu gerçekten . 1.6 T ile gaza dounduğumda 11 lt yi görebiliyorum.Gerçekten çok tatlı araçta ,gaza basmadan da olmuyor 1.6 T ile.
                bilgecem hocam gerçekten bende cazibesine kapılıyorum gerçekten dediğiniz gibi harika araç. Keşke benzin fiyatarı biraz daha iyi olsaydı kesinlikle 1.6 T alırdım.
                HaniBanaDemiş hocam evet yeni kasaların o civara gittiğini gördüm bir yandan da yeni kasalara göz atıyorum ama eski kasada bir ayrı güzel görünüyor gözüme teşekkürler
                ç.mustafa hocam korkum sadece galeriden olması ve galiba ikinci sahibi olabilir arkadaş çünkü e-devletten baktıgımda tescil tarihine 2013 un 10 ayı göstermiş ve rehinli araç.Ama içimi rahatlattınız

ratip,HeIIus hocam ayrıca cevaplar için teşekkür ederim.Bakalım sorgulatacağım inş sıkıntısızdır. Başıma iş almam ve insignia sahibi olurum

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Teşekkürler Murat hocam

Yorum

Araçlar güzel fiyatlarda makul 1.4 piyasası bu fiyatlarda makyajlı kasalara donanım eklettiğinizde 80 bin tl geçiyor bu fiyatlara alırsanız zarar etmezsiniz 1.4 lerin satışları biraz daha iyi ekonomi açısından tercih edilir ama hız seviyorsanız 1.6 t alın derim

Yorum

yusuf_25 aracınızın arka stopları stok mu yoksa bir işlem yaptırdınız mı ? farlar karartılmış gibi çok güzel duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0531406/detay/

Birde şu araç var. İsteğimden tek farkı içi bej değil. Ayrıca küçük bir kaza geçirmiş önceden.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Şuanda Ankara'da bulunuyorum ve yakın bir zamanda aracı görmeye gideceğim ve pazarlıkta edeceğim.

Yorum

Evet stopları kararttım. Baktığınız araçlar güzel kaportada hasar yoksa tampon hiç önemli değil. Fiyatlar makul

Yorum

Orjinal yazı sahibi: makkan
                            yusuf_25 aracınızın arka stopları stok mu yoksa bir işlem yaptırdınız mı ? farlar karartılmış gibi çok güzel duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0531406/detay/

Birde şu araç var. İsteğimden tek farkı içi bej değil. Ayrıca küçük bir kaza geçirmiş önceden.Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Şuanda Ankara'da bulunuyorum ve yakın bir zamanda aracı görmeye gideceğim ve pazarlıkta edeceğim.
                            Selamlar,

Temelli yurt dışına gideceğim için ben de aracımı satmayı düşünüyorum. Yanlız aracım siyah ve içi de bej değil. Ancak çok fazla zamanım olmadığı için gitmeden satmaları için galeriye bırakmayı düşünüyordum. Yani abartı olmayan bir fiyata bırakabilirim. Ben de Ankarada'yım isterseniz gelin bir bakın. Araç 2013 model Edition Elegance, Yeni stil paketli, Sunroof'lu, Nisan 2013 trafiğe çıkışlı, 20bin km 'de, km 'nin %70 civarını uzun yolda yaptım. Trafik olan saatte pek işim olmadığı içinde şehir içinde doğru düzgün trafiğe bile girmemiştir. İlgilenirseniz, telefonum 05337164261

Kolay gelsin.

Yorum

kesinlikle antep e araba almak için gitmem sizede tavsiye etmem
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X