Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Insignia 1.6T Cosmo almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Insignia 1.6T Cosmo almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar;

Honda Cıvıc aracımı satıp 2010-2011 model 50-60 bin ler de Insignia 1.6T Cosmo almayı düşünüyorum ve açıkcası aklımda soru işaretleri var yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

1) Flexride şasi sistemi bütün 1,6t Cosmo larda varmı yoksa opsiyonel mi? Opsiyonel ise var olduğunu nasıl anlarız?
    2) Yakıt tüketimi bende büyük bir soru işareti ancak tork-beygir-kasa ağırlığı düşünülünce az bile yaktığını düşünüyorum.
    3) Aracın sonradan cosmo ya çevrilmediğini nasıl anlarız?
    4) AFL farlar bütün Cosmo larda mevcut mu?
    5) Multimedya paketi önemlimi özellikle turn push sistemi ile beraber bunu dışarda satın alıp sonradan yapmak mümkün mü?
    6) Aracı satın almadan önce özellikle kontrol etmem gereken yerler var mı?

Yardımlarınız için şimiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    2011-1.6t Insıgnia Cosmo+Flexride Şasi

Ynt: Insignia 1.6T Cosmo almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum

1 - Opsiyonel (Konsolda Sport-Tour-Normal diye tuşları olur) Sporta alındığında gösterge ışıkları kırmızı olur ve direksiyonda sertleşme olur.
    2- İstanbul Şehiriçi Ortalama 10 litre civarı (Daha az-çok yakanlar var)
    3- Gerçek AFL far vardır (viraj lambalı ve adaptif), arka camlarda perde, shark anten vs.
    4- AFL standarttır.
    5- Sonradan takılan multimedia paketlerinde turn-push olmaz. Orjinal multimedia paketine bir arayüz ile video oynatma - gece görüş kamerası gibi özellikler eklenebilir.
    6- Lpg uygulanmadığından emin olmakta yarar vardır.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Öncelikle Hoşgeldiniz.

Cevaplara gelince:
      1- Flexride şasi opsiyonel bir donanımdır. Ön konsolda dörtlü flaşör butonunun sol tarafındaki sport ve tour tuşlarından anlaşılır.
      2- Yakıt tüketimi ile ilgili açılan önceki konularda ayrıntılı bilgiler bulunmakta.
      3- Sonradan cosmoya çevrilen bir araç görmedim. Çeşitli opsiyon ve aksesuar takılmış olanlar var.
      4- Cosmolarda AFL standart donanımdır.
      5- Sonradan takılan sistemlerde turn push çalışmaz. Daha yeni çalıştırmasına yönelik uğraşlar var.(deneme aşamasında)
      6- Geniş bir konu ama daha önceki konularda ayrıntılı olarak tavsiyeler var.

Keyifli forumlar.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

gereken cevaplar verilmiş şimdiden hayırlı olsun
        F30 Sport+

Yorum

welcome

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaslar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ayrıca hoşbulduk. Insignia için yakıt sarfiyatından dolayı çoğu kişi vazgeçirmeye çalışsa da gözümü kararttım. Umarım bu tercihimden dolayı pişman olmam.

Tekrardan teşekkür ederim.
            Selam ve saygılarımla.

Yorum

Aracı almadan önce 'bu araba 15 litrenin altına düşmüyor. Sen deli misin' diyenler oldu. Önceki konulara bakarsanız hesap ortada.Yakıttan dolayı korkacak bir şey yok.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

otomatik civic ne yakıyorsa bence onu yakar
                F30 Sport+

Yorum

Düz vites civic diyarbakır trafiğinde 9 litre harcıyorsa, otomatik civic istanbul trafiğinde 10-11 litre arası rahat yakar. Yani insignia kadar
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hayırlı olsun şimdiden.

Yorum

60 bin km lere kadar bakıyorsanız Ağır bakımı yapılmış bir araç alırsanız 1200-1400 tl arası bir masraftan da kurtulmuş olursunuz

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Aslında bir araç buldum 65000 km de ancak navigasyon sonradan takılmış benzinli ancak 1500 tl lik bir hasar kaydı var bu yüzden tereddütüm var. Satıcının dediğine göre sağ arka,ön kapı ve ön çamurlukta sürtmeden dolayı lokal boya var bu yüzden 1500 tl hasar kaydı oluşmuş. Temiz araç nadir var onlarda 55000-65000 arası istiyor. Fiyat farkı acayip değişik açıkçası bu durumu anlamadım.. :/

Yorum

sonradan takma navigasyonları ben pek sevmiyorum... geceleri fazla parlak oluyorlar görüntü kalitesi pek güzel olmuyor... özelliği azda olsa orijinal her zaman tercihimdir.
                          F30 Sport+

Yorum

Öncelikle hoş geldiniz diyeyim.
                            İnsignia almayı düşünüyorsanız aşağıdaki linki tıklayın ve bütün yorumları sonuna kadar okuyun http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=12256.0

Yorum

65,000 km de insignia için fazla bir fiyat istenmiş (55-60 bin arası) piyasayı takip etmeni öneririm. Yakıt konusunda arkadaşların dediği %100 doğrudur. Batman trafiğinde 9,5 litreyi geçmedim daha. Cosmo araç olduğunu farlarından bile anlayabilirsin. (Edition modelde daha büyüktür farlar) Hiç birşey düşünmeden kafadan balıklama dalıp almalısın bu aracı. Zaten alınca farkınıda anlarsın.
                              INSIGNIA 2012 SİYAH TURBO COSMO 180 HP (TABİRİ CAİZSE KIZ GİBİ )

Yorum

İşleniyor...
                              X