Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yakıt Katkısının faydası var mıdır ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yakıt Katkısının faydası var mıdır ?

Benzin katkılarının bir faydası var mıdır? Varsa ne gibi faydaları vardır.? Yakıt tüketimini etkiler mi ? Performansa katkısı olur mu ? Birraz uzun oldu sorularım belki kusura bakmayın Görüşlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler

Ynt: Yakıt Katkısının faydası var mıdır ?

Faydası olduğunu soyleyenler hiç de az değil.

Duyumum neticesinde, fazladan eklenen katkı maddeleri daha şiddetli yanıcı özelliği ile enjektörlere zarar bile verdiği sebebi ile sıcak bakmamıştım.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yeni motorlarda km dusuk motorlarda kullanilmaz ama arac 100000 km devirmis ise kullanilabilir ama isin dogrusu aracin motor ic temizligili yapan silindirler yanma odalarinin icinde olusan kurumlar bosch marka bir makine ile temizleniyor 50000 de bir yaptirilabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

carbon clean dan bahsediyorsunuz. 50 binde iken önceki aracıma yaptırmıştım. Öyle aman aman bir fark hissetmedim. Dikaktli olan eminim farkı anlar. Yüksek km li dizel araçlara da önermemektedirler.
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

çok yakın zamanda belgesel kanalında 5.vites adlı bir programın bir bölümünde, eski bir aracın önce o anki durumunu gösterir dyno ölçümleri yapıldı.daha sonra sırasıyla yakıt sistemi temizleyici katkı, motor yağı ve enjektörlerin değişimi gibi işlemler yapıldı. ve her işlemden sonra tekrar dyno ölçümü alındı. en büyük faydayı yakıt temizleyici katkıdan elde edildiği görüldü.
          bende uzun zamandır 5000 km de bir yakıt sistemi temizleyici yakıt katkısı kullanıyorum.

Yorum

İşleniyor...
          X