Dün aracımı eryaman 5m migros otoparkındaki beni yıka bayisine bıraktım 1 saat sonra aracımı almaya gittiğimde "servis" "esc" uyarısı altında da park freni lambası ve çekiş kont sistemine benzer bir uyarı lambası gördüm,acil eve gitmem gerekiyordu evden 15 dk sonra çıktığımda uyarı işaretleti görünmüyordu servisi aradım çekişle ilgili bir sıkıntı olabilir yarın gelin bir de cihazla bakalaım dediler,bugün gidip reis in servisine göstereceğim,dıkıntı neymiş gelince yazqrım ona göre yıkama işine biraz daha dikkat ederiz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Oto yıkama sonrası esc uyarısı
Collapse
X
-
Ynt: Oto yıkama sonrası esc uyarısı
bu gibi hataları, Araç asansörde çalıştırıldığında yüke binmeyen tekerlerde almıştım. Tabi kontağı tekrar kapatıp açınca veya yere inip tekere yük binince birkaç km içind susuyordu. Yıkama ile doğrudan alakası olmasa da dolaylı yonden bu uyarıları yapacak elektriksel bir hataya neden olduklarını düşünüyorum... Motor içini yıkamak gibi olabilir mi ?CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Teker bosta dondu ise yada sensorlere sivi temasi oldu ise bu tur sorunlar cikabilir arac hareket ettikten sonra kisa bir sure sonra uyarilar kayboldu ise sorun yoktur
Eger sorun tekrarlarsa kesin sensor arizalanmistir ve serviste degismesi gerekir
Gecmis olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Aynı sorunu ben de yaşadım ve araç daha bir haftalıktı. Opel yardım merkezini aradım. Bana aracı biraz kullanıp ani frenkemeler yapın dediler. Sonra bir daha karşılaşmadım aynı sorunla.
Muhtemelen sensör arızasıdır. Merak etmeyin.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum