Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Oto yıkama sonrası esc uyarısı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Oto yıkama sonrası esc uyarısı

Dün aracımı eryaman 5m migros otoparkındaki beni yıka bayisine bıraktım 1 saat sonra aracımı almaya gittiğimde "servis" "esc" uyarısı altında da park freni lambası ve çekiş kont sistemine benzer bir uyarı lambası gördüm,acil eve gitmem gerekiyordu evden 15 dk sonra çıktığımda uyarı işaretleti görünmüyordu servisi aradım çekişle ilgili bir sıkıntı olabilir yarın gelin bir de cihazla bakalaım dediler,bugün gidip reis in servisine göstereceğim,dıkıntı neymiş gelince yazqrım ona göre yıkama işine biraz daha dikkat ederiz
    1.6 170 hp edition elegance at

Ynt: Oto yıkama sonrası esc uyarısı

Sorun gibi görünen şeyin yıkama ile ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum.
    Bu elektronik işi öyle enteresan bir şey ki bazı olgulara kimsenin aklı ermiyor
    Eğer uyarı tekrar etmez ise servise gitmek için hiç yorulmayın derim.

Yorum

Tekrar etmedi şimdilik sıkıntı yok ama gelin bi bakalım deyince aklımızda birşet kalmasın diye bi gitmeyi düşünüyorum

Yorum

bu gibi hataları, Araç asansörde çalıştırıldığında yüke binmeyen tekerlerde almıştım. Tabi kontağı tekrar kapatıp açınca veya yere inip tekere yük binince birkaç km içind susuyordu. Yıkama ile doğrudan alakası olmasa da dolaylı yonden bu uyarıları yapacak elektriksel bir hataya neden olduklarını düşünüyorum... Motor içini yıkamak gibi olabilir mi ?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Teker bosta dondu ise yada sensorlere sivi temasi oldu ise bu tur sorunlar cikabilir arac hareket ettikten sonra kisa bir sure sonra uyarilar kayboldu ise sorun yoktur
          Eger sorun tekrarlarsa kesin sensor arizalanmistir ve serviste degismesi gerekir

Gecmis olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

benzer sorundan Opel aracımızı değiştirdi .
            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Elektronik park freninin zorlandığı söylendi,sıkıntı bununla ilgiliymiş,endişe edecek birşey yok dediler

Yorum

Aynı sorunu ben de yaşadım ve araç daha bir haftalıktı. Opel yardım merkezini aradım. Bana aracı biraz kullanıp ani frenkemeler yapın dediler. Sonra bir daha karşılaşmadım aynı sorunla.
                Muhtemelen sensör arızasıdır. Merak etmeyin.
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                X