Duyuru

Collapse
No announcement yet.

CLA 200 CDI # BMW 318d

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• CLA 200 CDI # BMW 318d

Selamlar. 2 Araç hakkında bilgisi/tavsiyesi olan varsa paylaşabilir mi?

CLA 200 Business CDI Türkiye'de gözükmüyor 180 cdi var bu da 1500cc. Renaultta çalışmaları sonra çıkan motorlu sanırım. Peki 200CDI'daki 1800cc 136 dizel motorda renoyla mı alşakalı yoksa?
    Diğeri 318d. Bu modelde Türkiye'de yok. Bu sanırım 2bin motor. 143 beygir.

CLA CDI otomatik ve manuel seçeneği var. BMW 318d sadece manuel. İkiside Business diye geçiyor (paketi mi bilemedim artık) Otomatik tercih.

Aslında bir de A200CDI var ama o küçük olacak sanırım.

Araçlar yurt dışında alınacak.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Ynt: CLA 200 CDI # BMW 318d

1.500 cc olan Renaultun motoru.Bildigim kadarıyla 1.8 136 renaultta yok 3.18 d e90 ıle kullanmıstım guzel gıdıyordu 1.8 136 dan bence daha ıyı ıs cıkartabılır.Otomatik vites oncelikse bence amg paket A200 fena olmaz
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

Kesinlikle 320d uzamaya çalışın gerisini unutun

Yorum

Uzama yok malesef, şirketin verdiği arabalar CLA buradaki 1.6'lardan daha performanslıymış. BMW 318d iyi gibi ama manuel olması kullanıcı tarafından(birader olur) sıkıntılı. Aslında listede daha 5-6 araba var (picasso, 5008, Passat SW, V60 D3) ama onlar boyut olarak park v.s de sıkıntı çıkarır diye elendi. Konfor ön planda, performans önemli değil. Bu durumda CLA makul gibi.

Yorum

Cla eger amg paketse hicbir konfor beklentiniz olmasin...
          F30 Sport+

Yorum

BMW düz olduğu için
            İbreyi CLA döndürüyorum
            Hoş bagaj beklentisi yoksa A kişisel tercihim
            İçeride CLA da çok küçük

Yorum

Geçen konuştum CLA 200 seçmiş. Park sensörü ilave ettirmiş. Navigasyon küçük klimada otomatik değilmiş. Tam paket nedir bilmiyorum tabi (o da bilmez öyle şeyleri) Şubat'ta gidip bir test ederim artık

Yorum

Hayırlı olsun
                Test videolarını bekliyoruz

Yorum

Araba gelmiş
                  Test videosu konusunda bilemiyorum oralarda araba kullanmak biraz sıkıntılı oluyor. Sağda ıstırahat etmek daha iyi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                    Cla eger amg paketse hicbir konfor beklentiniz olmasin...
                    Sebep nedir?

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                    Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Hayırlı olsun. Sanırım siz aracı daha test etmemişsiniz ama içi dar mı CLA'nın? Benim de listemde CLA var ama Insignia'dan sonra çok bunalırsın diyenler var. Ben de henüz test etme şansı bulamadım, merak ediyorum.
                      2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Cla dar geliyor insignia dan sonra tek cazibesi mercedes olmasi
                        2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                        yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emre2929
                          Cla dar geliyor insignia dan sonra tek cazibesi mercedes olmasi
                          Evet çok duyuyorum bunu maalesef C düşünmem gerekecek o zaman ama C var bizde o da dar E ya da S de çok para. Galiba ya ertelicem ya da 5'lere bakıcam
                          2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bence insignia dan sonra parasini hakeden araç audi A4 dizel
                            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
                            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

A5'leri beğeniyorum aslında ama bir türlü Audi'leri "premium class" hissedemedim. Yurt dışında gördükleri muameleyle ilgili galiba. Çok şahit olunca insan etkileniyor.

Yorum

İşleniyor...
                              X