Ankara Kayaşdan (şehir içi normal trafik) Afyon - Dinar'a 4 yetişkin full bagaj (50 kglık şeker çuvalı bile vardı ) cc ile 110 km ortalama +klima hemen hemen yol boyunca açıktı ortalama 6.4. bence 1.4 turbo candır
Ankara Kayaşdan (şehir içi normal trafik) Afyon - Dinar'a 4 yetişkin full bagaj (50 kglık şeker çuvalı bile vardı ) cc ile 110 km sabit hız +klima hemen hemen yol boyunca açıktı ortalamamız 6.4. bence 1.4 turbo candır
valla yazdıgınız degerler benım için rüyada görülecek rakamlar. 1 hafta önce kusadası aydına gidip geldim. ortalama 1200 km ye tekabıl edıyo. ortalama olarak 10 tl altı olmadı
valla yazdıgınız degerler benım için rüyada görülecek rakamlar. 1 hafta önce kusadası aydına gidip geldim. ortalama 1200 km ye tekabıl edıyo. ortalama olarak 10 tl altı olmadı
6-7 litre ortalama yakıt sabır işi valla. aracımı geçen sene istanbul kadıköyden aldım. Sonra kadıköyden sefaköye ve sefaköyden aynı gün batmana yola çıkıldı. Tek başıma olmakla beraber (bunu özellikle belirteyim dedim ) Ortalama hızım 190 km. Yakıt sarfiyatı 9,6 litre. Molalar dahil 10 saatte 1,550 km yol geldim. (Sakın yanlış anlaşılmasın aracımla 256 gördüm sadece test etmek amaçlı) ihihi
Yorum