Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Polo mu astra h mi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Polo mu astra h mi

arkadaşlar şuan bende 2012 astra 1.3 cdti essentia comfor paket 55.000 km de
    kuzenimin polosu ise 2010 model 1.6 tdi dsg comfortline paket + hız sabitleyici +bej döşeme 47.000 km de
    kuzenim polosunu satmak istiyor ve bende astrayı satıp bu aracı almayı düşünüyorum yakıt olarak hemen hemen aynılar donanımda astra bir adım önde otomatik klima vs.poloyu düşünmemin asıl sebebi dsg şanzıman olması kuzenim 1.5 yıldır aracı kullanıyor ve bir sorun yaşamadı fiyat olarak ise astra şuan 40-41 civarı gözüküyor poloya ise kuzen 43-44 civarı istiyor sizce ne yapmalıyım dizel almamın sebebi babamda şehir içi kulanıyor ve yıllık 25.000 km yapıcak bu araç .polo astradan bariz daha performanslı ama fren yol tutuş olarak bilmiyorum çünkü poloyu kullanmadım forumda polo tdi dsg si olan abiler yardım ederlerse çok iyi olur.
    2014 astra 1.6 cdti sport+still (ateş kırmızı)
    2014 insignia 1.6 sidi at flexride park go sunroof

Ynt: Polo mu astra h mi

Hiç kalkışma böyle birşeye bir kere aynı segmentin arabası değil attan inip eşşeğe binme derim ne yol tutus nede fren mesafesi astra h kadar iyi olamaz .
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Eğer arabaya ayırdığınız bütçeyi düşürmeyi hedeflerseniz
      Alt segmente daha az para ile geçmek mantıklı olabilir dolayısı ile
      Astra ile yola devam derim
      Ufak bir çip modifiyesi ile tepe tepe kullanın
      Polo'ya hiç bulaşmayın
      Kötü değil ama alt segment ve küçük
      Bence vw modelleri arasında sefmentine göre parasını en çok hakketmeyen bana göre

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
        Polo'ya hiç bulaşmayın
        Bence vw modelleri arasında sefmentine göre parasını en çok hakketmeyen bana göre
        beni cezbeden tek tarafı aslında 1.6 tdi dsg olması büyüklük benim için önemli değil uzun yola zaten insignia ile çıkıyoruz ben şehir içi kullanılacak olmasından dolayı düşünmüştüm

Yorum

Poloya olan ilginizi bilmiyorum ama ben bu işe girişmezdim ...
          Bu arada 2010 poloya 44 bin tl.. 2010 insignia fiyatında

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beter55
            Orjinal yazı sahibi: Funkyair
            Polo'ya hiç bulaşmayın
            beni cezbeden tek tarafı aslında 1.6 tdi dsg olması büyüklük benim için önemli değil uzun yola zaten insignia ile çıkıyoruz ben şehir içi kullanılacak olmasından dolayı düşünmüştüm
            Dsg ise çeken
            Skoda ya seat da iş görür

Yorum

Bence dsg çok çekmesin sizi. Daha sonra üzeceğine hiç bulaşmayın derim.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
                Bence dsg çok çekmesin sizi. Daha sonra üzeceğine hiç bulaşmayın derim.
                İlk nesildeki yenilemeden sonra pek üzülen kalmadı diye biliyorum
                En azından benim çevremde
                DSG İkinci nesil ile bence en iyi otomatik (ZF şanzıman kullanan birisi olarak düşüncem)
                Nasıl İnsigniamız deli dehşet yakıyor efsanesi varsa pek tabi ki ve de ilk seriden kaynaklanan haklı efsane yürümeye devam edecek

Yorum

bence segment acıından dolayı vazgeçin... yoksa dsg baya baya bi düzeldi bence..
                  F30 Sport+

Yorum

arkadaşlar bugün bahsettiğim poloyu test ettim araçla 130 km sürate kadar çıktım ve 2 gün öncede benim astrayı kuzen bir günlüğüne aldı ikimizinde ortak noktaları oldu.ilk önce şunu belirteyim düşüncelerimizi opel formu olarak değil tamamen objektif olarak yazıyorum.
                    poloyu klima açık ve kapalı kullandım ve motor gücünü etkilemedi klima, astra da ise bariz şekilde hissediliyor. 130km süratte polo da rüzgar sesi yokken(130 km de olduğumu kadrana bakınca anladım ben 110 filandır diye düşünüyordum) astra da poloya göre hissediliyor ilk başta astra daha güvenli gider diyordum fakat polo rüzgar sesini hissettirmemesinden dolayı daha güvenli gibi geldi ta ki frene basa kadar frenlemede astranın fren pedal hissi sürücüye verdiği güven bariz şekilde daha iyi.polonun direksiyonu astraya göre baya hafif. manevralarda kolay olsada yüksek hızda iyi durum değil güven hissini baya kırıyor bu durum .polo dsg şanzımanlıydı gaza bastım motor güçlü diyordum biraz daha bastım bu sefer de ani kalkıyor araç vites d modundayken arayı oturtamamışlar fakat vites geçişleri güzel hissettirmiyor bilindik dsg .aracın iç genişliği bu sınıfa göre iyi olsada astranın yanında bariz dar.benim astra orjinal bodykit var ve siyah renk olduğu için(temiz tutarım)dışarından daha güzel duruyor annem senin araban daha iyi duruyo diyo ki annem astraya binip insignia sanan biri arabalarla hiç ilgisi olmaz.iç olarak astranın kokpiti daha çekici geldi bana direksiyon filan daha şekil gibi.bagaj filan bahsetmye gerek yok astra tek geçer. gelelim önemli noktalardan birine yol sesi ve süspansiyon yapısı. süspansiyon astrayla benzer geldi bana bozuk yolda da sıfır asfaltta da kullandım yol sesi de benzer fakat motor sesi astra daha fazla içeriye alıyor.kısacası polo düz yolda 120-130 km süratte daha iyi gidiyor sessiz rafine ,astra gürültülü ama müzik sesi bir nebze geçiriyor.1.6 tdi 0-70 de baya iyi gidiyor önceden manuelinide kullanmıştım fakat 120 den sonra 90 beydir olduğu ortaya çıkıyor.astra performans anlamında kaşılaştırmaya bile giremiyor acı ama gerçek. bence aileyseniz bu karşılaştırmada ben astrayı tercih ederdim fakat gençseniz sesizliğe ve hızlanmaya bakıyorsanız polo astra h den bir adım önde .yolda astra daha eğlenceli gibi gidiyor ama eğlenceli bozan tek şey motor ne yazık ki aslında aile olsam umurumda olmaz ama gençsem arada araç nasıl gidiyor ışıklarda önde kalkıyım diyorsanız benim gibi polo tercih edilmeli . kararımı çok zorlanarak polo dan yana kullanıyorum fakat astra dan da kolay vazgeçemiyorum.merak ettiğiniz bir şey varsa cevaplayabilirm umarım bu araçlar arasında kalanlara yardımcı olabilmişimdir

Yorum

İşleniyor...
                    X