Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni insignia lpg

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Yeni insignia lpg

Lpg konusu bir çok kişiye gına getirdi biliyorum ama çok aradım forumda bi cevap bulamadığım için soruyorum.yeni kasa direkt enjeksiyonlu sidi motorlu aracına lpg uygulaması yaptıran var mı,motor bilgim yok direkt enjeksiyonda ne gibi farklar var bilmiyorum,sanırım subablar da çelikmiş,1.6 180 hp lere genelde prins yaktıran arkadaşlar var sidi motora hangi kit daha uygun olur
    1.6 170 hp edition elegance at

Ynt: Yeni insignia lpg

Arac yeni oldugu icin ornekler hakkinda bilgimiz yok ama yakin zamanda ornekleri hep beraber goruruz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Teşekkür ederim belki forumumuzda vardır diye merak ettim bekleyelim o zaman

Yorum

Bir kac motoru patlayan çıkacak korkarım
        2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Ağzınızdan yel alsın,bu yeni motor hakkında bilginiz var mı

Yorum

opel benzinli motor lpg kullanımına uygun olsaydı,fabrika lpgli motor seçeneği ile piyasaya sürerdi.
            https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Aslinda 1.4 ler icin avrupada fabrika cikisli lpg li modeller var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                Aslinda 1.4 ler icin avrupada fabrika cikisli lpg li modeller var
                doğrudur.demek ki sadece 1.4 aşağıdaki motorlar LPG için uyumlu diyebiliriz.

1.4 LPG ecoFLEX, 103 kW (140 PS), Manuelles 6-Gang-Schaltgetriebe
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: celikler05
                  Bir kac motoru patlayan çıkacak korkarım
                  Faruk Hocam,

Bu konuda daha iyi araştırma yapmanızı öneririm.
                  Ben aracımı LPG'de kullanıyorum. Aracı nasıl kullanmanız gerektiğini biliyorsanız, LPG ile yüksek devirlere çıkmıyorsanız motoru patlatacak bir durum olmaz. Güçlü bir motora çok yüksek devirlerde LPG ile kullanırsanız motor ısısı çok yükseleceği için pistonlara ve motora zarar verebilirsiniz. Bu durum tüm EURO-5 motorlar için geçerli.
                  Şu an aracım 63.000 km'de . Hiçbir sorun yok. 3000km de taktırmıştım. Bir ara LPG konusunda forumda çıkan olumsuz yorumlardan sonra 20.000 km'de benzinle kullandım. Daha sonra konuyu daha fazla araştırdıktan sonra sorunun yüksek ısı ile ilişkili olduğunu ve motorun magnezyum alaşımdan sorun olduğunu anladıktan sonra gönlüm rahat olarak kullanıyorum.
                  Hiçbir problemim olmadı şu ana kadar. Bakalım ileri ki zamanlarda ne olacak?
                  Buradan paylaşırım.
                  Sevgilerle.
                  2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Destiny, aracınız sanırım eski kasa 180 hp olanlar,eğer benimki de öyle olsa subap yanmasını vs göze alıp ben de taktıracaktım,bu sidi motora taktıran var mı haberiniz olursa paylaşalım

Yorum

Bu konu benimde oldukça merak ettiğim bir konu

Yorum

Arkadaşlar,şimdi sıvı sistem lpgler var.Bence onu bekleyin ve yaptırın. Sıvı sistem lpg yüksek basınçlı bir pompa ile aracın kendi enjektör ve yakıt sistemini kullanarak sıvı lpg püskürtüyor. Bizdeki çoğu parça olmuyor,kit araca özel geliyor.Planlı ve projeli geliyor,her şeyin nereye montajlanacağı da fabrikadan geliyor,yani her usta farklı yere farklı şeyler takamıyor. Lpg sıvı püskürtüldüğü için de performans benzinden iyi oluyor lpgnin oktanı fazla olduğundan.Lpgden korkmayın,iyi bir usta,normal kullanım,bakımlarını yaptırdıktan sonra sıkıntı olmaz. Aracım 55.000 Km ve 0 Km ikenden beri lpgli.45.000 Km'de subaplarını değiştirdim,bakımla beraber 1.200 Tl tuttu.Bu vesile ile aracın pistonlarını da görme imkanım oldu.Üçü tertemizdi,birisinde hafif kurumlanma ardı sadece.Boşlukları filan çok iyi idi. Aracımın performansı da çok iyi maşallah.Audi A4 2.0 TDİ'yi lpgde 200 km hızla geçecek kadar... Aracı aldığım arkadaş da sakin kullanmış genelde.
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İşleniyor...
                        X