Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Park halindeki araç kazası

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Park halindeki araç kazası

Maalesef insigniamızın ilk kazası 70 bin km de park halindeyken oldu.
    Aracı uygun vaziyette park et elin dikkatsizi garajdan çıkarken çarpsın çamurluğu çarşamba pazarına çevirsin. Şaşkınlık yaratan olay vatandaş benim park ettiğim yerin karşı cephesinden çıkıp çarpmış olması.. Belki o anda başka yerde olsak kaçıp gidecekti..
    Bende caddedeydim kazayı göremedim ama bir çocukta kazadan son anda kurtulmuş olacak ki babası kazayı yapan aracın sürücüsüne çıkışıyordu.
    Üzüldük fakat cana zarar gelmesinden iyidir...
    Araba şuan serviste çamurluk değişecek sürücü kapısında lokal işlem olacak. Karşı taraf tamamen kusurlu bulundu. Bayrama yetişecek olması olumsuzluklar içinde iyi bir haber.
    Bir yandan da Kaza Değer Kaybı Davasını araştırıyorum.. İki yolu varmış Sigorta şirketine ve sürücüye açılabiliyormuş.
    Sigorta şirketine; 75 bin km altı daha önce kazaya karışmayan araçlar için eksper raporu ile başvurup kaza sonrası oluşan değer kaybını alabiliyormuşuz.
    Sürücüye; Hukuki süreçten geçerek bilirkişi raporu ile mahkemenin kararına bağlı olarak alının değer kaybı..
    Sigorta şirketinden temin etme yolunu deneyeceğim gelişmelerden sizleri haberdar ederim.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Ynt: Park halindeki araç kazası

Geçmiş olsun, mala gelsin...

Yorum

Çok geçmiş olsun. Söz konusu değer kaybını dava yoluna gitmeden direkt ilamsız icra takibiyle de kusurlu taraftan talep edebilirsiniz. Şayet 7 gün içinde itira etmez ise çok daha pratik bir yöntem. İtira ederse yine dava yoluna gitmeni gerekecek itirazın iptali için.
      2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Geçmiş olsun... Bugün benim aracında sağ ön tampon kısmına biri sürtmüş.. boyası çıkmış.. büyük ihtimal pasta cila ile gidecek ufak birşey.. Yapacak bişey yok kim olduğuda belli deil.. Varsın mala gelsin...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun

Yorum

Geçmiş olsun, muhatap birini bulmanız sevindirici. Hakkınızı arayın.
            İnsignia >> 2010 >> 1.6 T Cosmo >> Teknik Gri
            Vw  CC  >> 2013 >> 1.4 TSİ BMT >>  Beyaz

Yorum

Geçmiş olsun. Değer kaybı davanızda gelişme veya diğer yollar ile alakalı bir durum olursa paylaşırsanız seviniriz.
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Gecmis olsun faruk

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
                  2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

geçmiş olsun. değer kaybı ile ilgili gelişmeleri bekliyoruz.

Yorum

Geçmiş olsun.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Geçmiş olsun Ömercim,cana gelmesin.
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Gönül İstiyor ki Yollardaki Hiç Bir Insignia ya Zarar Gelmesin. Geçmiş Olsun.

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

Hepinizde sağ olun hiç birimize kaza bela uğramasın inşallah.

Aracı dün teslim aldım boya farkının belli olmaması çok sevindirdi Bayram vs derken aracımızı da alınca olayı biraz unuttuk. Dava işinden vazgeçer gibi oldum ama bu kadar araştırmış iken örnek olması için bayram sonrasında ilgilenebilirim.

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

İşleniyor...
                              X