Arkadaşlar ben de opel ile ilgili bir düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Opel'in doğru dürüst bir reklam politikasının olduğuna inanmıyorum. Reklam demek sadece indirim ya da kampanyalardan haber vermek demek değildir. Şöyle bakıyorum da tv. ye hiç sevmediğim Renault reklamını izliyorum "baba kapı açılmıyor " ve sonrası.. Renault'a karşı bir sempati beslemeye başlıyorum. Keza hele o Wolksvagen'in reklamlarını izliyorum "polo polo" deyip de başka bir wolksvagen'i alıp gidiyor, harikulade reklam yapıyorlar. Ya da yine Renault'un "İhtiyacım yok ama yine de istiyorum" dediği reklam.. Mükmmel. Nissan Qashqai ve küçük kardeşinin reklamı da akıllarda yer ediyor. Ama bizimkiler bir tutturmuşlar "Wir leben autos" diye. Başka bir numaraları yok. Reklamları yapılan arabalara bakıyorum bir de Insignia'ya bakıyorum, bir terslik var diye düşünüyorum. Opel'in bence tek ihtiyacı Insignia'dan sonra Tv reklamlarıdır. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
OPEL REKLAMLARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELER
Collapse
X
-
Ynt: OPEL REKLAMLARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELER
Bence opelin reklamları da güzel.Mesela yeni astra'nın reklamında hem hızına hem konforuna hemde hırçın görüntüsüne yer verilmişti.Meriva'da tam bi aile arabası olduğu vurgulanmış ki o reklamda kullanılan müzik süper
VW reklamlarında adam passat cc'ye bakıyo poloyla ayrılıyo demekki 100 bin liralık arabayla 30binliralık araba aynı.70bin tl ise kazıklanma payı
Renaultun reklamlarında lan bunun kapısı bozukmuş alınırmı bu araba diyen sazanlar gördüm ama sports tourer ile fluence'nın reklamları güzel gerçekten..
Yorum
-
Opel'inde reklamları güzelde, 1 hafta yayınlayıp kaldırmayla kimsenin aklında yer etmiyor.
ve ince detaylar yok bana göre. Renault'nun minibüs reklamı yada euroncap'ten 5 yıldız alan otomobillerin bale reklamı da ayrı güzeldi.
VW'nin her reklamı güzel. TR'de yayınlanmayan reklamlarını da izlemenizi tavsiye ederim.
ama Opel reklamlarında insanı tebessüm ettiren o ince espri, gerekli detaylar yok bence.InsigniaTEAM
Yorum
-
Fluence reklamını başta anlamamıştım ama sonra baya güzel bir reklam olduğunu fark ettim ihihi VW reklamlarında da CC diye gidip Polo alan adam biraz saçmalık olmuş da diğerleri hani yine mantıklı. Ama bir Opel reklamı izlediğimi hatırlamıyorum Youtube dışında...Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
İnsiqnia reklamları vardı bir ara. Hani o bi adam casusluk mu ne yapıyor, sonra arabanın AFL si tanıtılıyor sport tuşu filan o qösterqelerin renk değişimi vs.. O reklamından başka adam akıllı bir reklam bende hatırlamıyorum malesef. Ama değişik ve sürekli film dizi aralarına filan reklamlar şart. Tanıtım ve beğenilirlik açısından reklamlar hayati önemli
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
bu arada kimse Toyota nın reklamları hakkında yazmamış 'benim babam Toyota qibi adam!' reklamıda sempati kazanmaya değer bence.. Opel in adım ve adımlar atması şart
INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.
Yorum
-
Ya casusluk yaparlar insigniayla,hapisten kaçarlar astra h ile,bir tek meriva reklamı farklı.
Opelin tek sevdiğim reklamı Türkiyede yayınlandı mı bilmiyorum.
Yorum
Yorum