Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ACİL BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Öncelikle herkese kolay gelsin. yarın 2011 model insignia 1.6 cosmo (60 binde) almayı düşünüyorum bilgili arkadaşlara sorularım olucak ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler.

Arabada brc marka 2600 tl lik lpg takılı sizce ileride sorun çıkartır mı? Performanstan falan filan ne kadar kayıp olur? detaylı bilgi verirseniz sevinirim.

sizce arabayı almakla iyi mi yapıyorum, önerileriniz nelerdir.

arabanın güncel piyasası ederi sizin gözünüzde nedir.

Ynt: ACİL BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Sorunsuz olarak LPG kullandığını söyleyen kişiler var fakat bana göre LPG'li Insignia alınmaz

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
      Sorunsuz olarak LPG kullandığını söyleyen kişiler var fakat bana göre LPG'li Insignia alınmaz
      +1
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Bende katılıyorum, hatta alırken şöyle demiştim " güzel kadının masrafı çok olur..."

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

tahminimce boya falan yoksa 55.000-60.000 lira arası piyasası
          ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

yorumlar güzel. kısa ve öz peki arkadaşlar bu araç 30 bin yapmış lpg ile. şuana kadar sorunsuz. peki beni ne kadar daha idare eder. ufak tefek masraflar çıkar bu önemli deil. önemli olan kaç bin kilometre daha lpg sorunsuz idare eder.

Yorum

O önceden nasıl kullanıldığına bağlı, çok sıkıştırılmışsa lpg ile her an bir şeyler çıkabilir.
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                O önceden nasıl kullanıldığına bağlı, çok sıkıştırılmışsa lpg ile her an bir şeyler çıkabilir.
                peki araç sahibi 2 aydır lpg yi kullanmıyor. pek sıkıştığını zannetmiyorum. performansta kayda değer bir düşüş olur mu?

Yorum

aslında şunu söylemek gerekirse arkadaşım kafanı hiç yormadan git lpg yi sök ve yolların tozunu almaya başla, daha önce yapılmış bir hatayı devam ettirme çünkü insigniaya lpg takılmaz
                  INSIGNIA 2012 SİYAH TURBO COSMO 180 HP (TABİRİ CAİZSE KIZ GİBİ )

Yorum

Ben lpg yi taktirdigim gun motoru yemistim ama 50 bin gidipte henuz sorun olmayanlar varmis
                    F30 Sport+

Yorum

ben aldığımda da lpg vardı. ve 20 bin km de idi. hemen söktürdüm ve biraz öyle kullandım fakat fazla kilometre yapmaya başlayınca prins lpg taktırdım. şuan problem gözükmüyor. ama yarın ne olur bilemeyiz tabi...
                      Ergün GÜRBÜZ

Yorum

BRC sistemleri çok güzel megane II'de anlayamiyordun muthis bir cekis vardi azda yakiyordu. Bu sistem nasil arastirmak lazimama BRC marka olarak iyi bi LPG KIT satiyor. Insigniada dikis tutarmi servislerine sormak lazim birkac yere.
                        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Aracı alalı 1 ay oldu 6 bin kilometre yaptık tüpte bir sorun çıkmadı fakat çekişte bir hayli düşüyor. hele şehirler arası otoyolda eğimli bir yol çıkarken vites küçültmek gerekiyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: meffidan
                            Aracı alalı 1 ay oldu 6 bin kilometre yaptık tüpte bir sorun çıkmadı fakat çekişte bir hayli düşüyor. hele şehirler arası otoyolda eğimli bir yol çıkarken vites küçültmek gerekiyor.
                            Aracınız hangi model lpg sistemi hangi marka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                              Orjinal yazı sahibi: meffidan
                              Aracınız hangi model lpg sistemi hangi marka
                              BRC sistem lpg takılı

Yorum

İşleniyor...
                              X