Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ACİL BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ACİL BİLGİLİ ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR

Orjinal yazı sahibi: meffidan
    Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
    Aracı alalı 1 ay oldu 6 bin kilometre yaptık tüpte bir sorun çıkmadı fakat çekişte bir hayli düşüyor. hele şehirler arası otoyolda eğimli bir yol çıkarken vites küçültmek gerekiyor.

Aracınız hangi model lpg sistemi hangi marka
    BRC sistem lpg takılı
    Yağlamalımı?

Yorum

Aracı alalı 1 ay oldu 6 bin kilometre yaptık tüpte bir sorun çıkmadı fakat çekişte bir hayli düşüyor. hele şehirler arası otoyolda eğimli bir yol çıkarken vites küçültmek gerekiyor.

Aracınız hangi model lpg sistemi hangi marka
      BRC sistem lpg takılı
      Yağlamalımı?
      hiçbir fikrim yok. nasıl anlayabilirim?

Yorum

Böyle bişey varmı?

Yorum

hayır o beyaz silindirik kutu yok

Yorum

Yağlama sistemi yoksa kötü motora çok yakın zamanda hasar vericektir.

Yorum

anladım. 20-30 bin kilometre oldu lpg li. bir sorun yaşanmadı. yarın kaputu açıp bir bakayım o silindir şeklinde kutu var mı diye. yoksa da bir çaresine bakılır umarım.

Yorum

Benim aracıma ilk lpg sistemi takıldığı zaman ipragaz mühendisi ile 150km aracı test ettik ve biraz muhabbet ettik prins yağlama kitine kesin garanti veriyorlar insignialar yağlamalı olmak zorunda aksi taktirde ısıdan dolayı sübaplar erime yapıyor ve motora zarar veriyor dedi . 1.4 t teknoloji olarak 1.6 t lara göre lpg ye daha uyumlu zaten orjinal fabrika çıkışlı da satılıyor almanyada inşallah sorun yaşamazsınız arkadaşımda 1.6 t vardı brc lpg sistemi yağlama kiti yoktu oda çelik sübap yaptı zarar görmesin diye ama yinede motoru eline aldı !!!!

Yorum

Benim aracıma ilk lpg sistemi takıldığı zaman ipragaz mühendisi ile 150km aracı test ettik ve biraz muhabbet ettik prins yağlama kitine kesin garanti veriyorlar insignialar yağlamalı olmak zorunda aksi taktirde ısıdan dolayı sübaplar erime yapıyor ve motora zarar veriyor dedi . 1.4 t teknoloji olarak 1.6 t lara göre lpg ye daha uyumlu zaten orjinal fabrika çıkışlı da satılıyor almanyada inşallah sorun yaşamazsınız arkadaşımda 1.6 t vardı brc lpg sistemi yağlama kiti yoktu oda çelik sübap yaptı zarar görmesin diye ama yinede motoru eline aldı !!!!
                  off kötü haber. sübaplarda sorun çıkabilir evet ama motoru mahvetmesi çok kötü bir olaymış. yarın bir brc servisine gideyim eğer yoksa yağlama olayı

Yorum

yağlama sistemini kesin yaptırın arkadaşlar. bu arada prins yağlama sistemindeki yağ fiyatı çok geldi bana... 100 liraya değiştiler.. yuh dedim bu ne.
                    Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                    X