Meraba abilerim ben çok büyük bi insignia hayranıyım almayıda düşünüyoruz ama tek sıkıntı yakıt tüketimi sormak istediğim şu bu arabayla 12-13 litre yakanıda var 5 litre yakanıda forumdan paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla biz aksarayda yaşıyoruz pek bi durkalkımız olmuyor aşırıda agresif sürmessek acaba bizde 11 12 litrelerdemi dolaşırız yoksa 5 6 civarımı 1.4t almayı düşünüyoruz teşekkür ederim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yakıt
Collapse
X
-
Yorum
-
Ynt: yakıt
1.4t sahibi olarak; şu havalarda araba Eskişehir trafiğinde 8.5 civarında yakıyor. Eskişehir merkezde kullandığım için dur kalklar da bol bol oluyor. Uzun yolda basarsan 7'ye kadar çıkar basmazsan çok rahat 5.5 görürsün.2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.
Yorum
-
5,1 litreyi görmüş birisi olarak;
Insignia çok ağır bir araç. Şehir içi trafikte 10 litrenin altını pek görmedim. Ama bunda istanbul trafiğinin ve iş yerimin yakın olmasının çok etkisi var.
Uzun yolda benim kadar sabırlı olabilir ve düzenli kullanırsanız 5 küsur ile başlayan değerler elde edebilirsiniz.
Şuan 27000 km yol yapmışım ve genel ortalamam 7,8 litre.MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: InsigniahayraniMeraba abilerim ben çok büyük bi insignia hayranıyım almayıda düşünüyoruz ama tek sıkıntı yakıt tüketimi sormak istediğim şu bu arabayla 12-13 litre yakanıda var 5 litre yakanıda forumdan paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla biz aksarayda yaşıyoruz pek bi durkalkımız olmuyor aşırıda agresif sürmessek acaba bizde 11 12 litrelerdemi dolaşırız yoksa 5 6 civarımı 1.4t almayı düşünüyoruz teşekkür ederim1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri
Yorum
Yorum