Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yakıt

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• yakıt

Meraba abilerim ben çok büyük bi insignia hayranıyım almayıda düşünüyoruz ama tek sıkıntı yakıt tüketimi sormak istediğim şu bu arabayla 12-13 litre yakanıda var 5 litre yakanıda forumdan paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla biz aksarayda yaşıyoruz pek bi durkalkımız olmuyor aşırıda agresif sürmessek acaba bizde 11 12 litrelerdemi dolaşırız yoksa 5 6 civarımı 1.4t almayı düşünüyoruz teşekkür ederim

Ynt: yakıt

welcome

8-9 lt olur

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1.4'ler tahminimce istanbul trafiğinde 9-9,5 litre, trafik sorunu olmayan bir anadolu şehrinde 8 litre civarında yakar
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Trafik sorunu yok ise dur kalk olmadan 8-9 lt arası yakar.. 5-6litre ancak uzun yolda hız sabitlemeyle elde edebilirsin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

1.4t sahibi olarak; şu havalarda araba Eskişehir trafiğinde 8.5 civarında yakıyor. Eskişehir merkezde kullandığım için dur kalklar da bol bol oluyor. Uzun yolda basarsan 7'ye kadar çıkar basmazsan çok rahat 5.5 görürsün.
          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Aksaray da 1.6 Turbo yakışır 8 litre ile gezersiniz

Yorum

5,1 litreyi görmüş birisi olarak;
              Insignia çok ağır bir araç. Şehir içi trafikte 10 litrenin altını pek görmedim. Ama bunda istanbul trafiğinin ve iş yerimin yakın olmasının çok etkisi var.
              Uzun yolda benim kadar sabırlı olabilir ve düzenli kullanırsanız 5 küsur ile başlayan değerler elde edebilirsiniz.

Şuan 27000 km yol yapmışım ve genel ortalamam 7,8 litre.
              MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insigniahayrani
                Meraba abilerim ben çok büyük bi insignia hayranıyım almayıda düşünüyoruz ama tek sıkıntı yakıt tüketimi sormak istediğim şu bu arabayla 12-13 litre yakanıda var 5 litre yakanıda forumdan paylaşılanlardan gördüğüm kadarıyla biz aksarayda yaşıyoruz pek bi durkalkımız olmuyor aşırıda agresif sürmessek acaba bizde 11 12 litrelerdemi dolaşırız yoksa 5 6 civarımı 1.4t almayı düşünüyoruz teşekkür ederim
                hocam kolay gelsin ben sanırım aradığın cevabı verebilirim.1.4 t sahibiyim ve aksarayda yaşıyorum gerçi ben ilçedeyim ama merkeze de sık gidiyorum dümdüz şehir eğer ki performanslı kullanmazsan yakacağın maksimum 7.5 lt çünkü benimki o civarlarda geziyor.
                1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

ayrıca Aksaray civarındaki illere giderken de (konya,kayseri,nevşehir,ankara vs.) 120 km cc.sabit hızda yaktığı 6.3 ile 6.7 lt arası yakıyor bilgin olsun.
                  1.4 edition elegance stil paket+necvox navigasyon sistemi panacotta gri

Yorum

eyvallah abicim tamda aradığım cevaptı yorum yapanlara tekrardan teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
                    X