Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Elvada insignia hoşgeldin astra

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Elvada insignia hoşgeldin astra

Orjinal yazı sahibi: Hasip
    Geçen yıl bu zamanlar aldığım güzelim aracımı geçen gün sattım. Bugün astra için pazarlık bitirdim kısmetse pazartesi alıyorum. İnsigniamı çok seviyordum ancak eşim kullanamadığından dolayı satmak zorunda kaldım. Bugün 2012 astra 1.4 T Cosmo için pazarlık bitirdim hayırlısı ile inş pazartesi alacağım. Forumdan irtibatımı koparmayı düşünmüyorum ve tabiki insignianın takipçisiyim Saygılarımla iyi geceler
    hayırlı olsun , bende insignia ST ile astra 1.4T AT ST arasında kaldım . aldıktan sonra ıkısı arasındakı farkları,iyi ve kotu yanları paylaşırsanız sevınırım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: i_zec
      hayırlı olsun , bende insignia ST ile astra 1.4T AT ST arasında kaldım . aldıktan sonra ıkısı arasındakı farkları,iyi ve kotu yanları paylaşırsanız sevınırım...
      Kısa sürede iyi kötü izlenimlerimi yazmaya çalışırım. Şöyle bir durum var D segmenti bir araba ile C segmenti bir aracı karşılaştırmak yanlış olur. Kabaca gördüğüm farkları yazabilirim.
      Astra 1.4 T Cosmo Füme + Navigasyon

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
        Hocam ne işiniz var Mondeo ile insignia forumunda
        Siz yenisiniz galiba muhaha

Cem hocamın kaçıncı arabası bu...
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hayırlı olsun.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
            Orjinal yazı sahibi: kingdragon
            Hocam ne işiniz var Mondeo ile insignia forumunda
            Siz yenisiniz galiba muhaha

Cem hocamın kaçıncı arabası bu...
            Biliyorum sürekli araba değiştirdiğini, espri yaptım sadece
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

hayırlı olsun.
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim

Yorum

Hayırlı olsun gule gule kullan

Yorum

Hasip bey hayırlı olsun. Yeni aracınızı iyi günlerde kullanın.

Yorum

Hayırlı Olsun..
                      2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

Hepinize çok teşekkür ediyorum. Günler geçip pazartesi gelmiyor Arabasız kalmak ne kadar zormuş arkadaş...

Yorum

Hayırlı Olsun
                            insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
                            honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: i_zec
                              Aracımı bugün getirdim. Yaklaşık 1100 km yol yaptım. Yeni aracım 2011 model 1.4 T astra cosmo. Aynı uzun yolu daha önce insignia ile yaptığım için karşılaştırma benim açımdan kolay oldu.

ASTRANIN ARTILARI
                              • Yakıt Tüketimi: 1100 km yolu ortalama 6.1 yakıt tüketimi ile 355 TL ödeyerek geldim. Yolda klima açıktı.
                              • Yol tutuşu: Daha önceki 3 aracımda (insignia, megane, vectra b) aynı güzergahta (bolvadin-çay-akşehir-konya-ereğli-otoyoldan adana- gaziantep - şanlıurfa - normal karayolundan mardin) bu kadar iyi yol tutuşu olan aracım olmamıştı. Pozantıda ki otoyol virajlarında hiç frene dokunmadan tüm viraşları sabit hızımda 125 km ile sorunsuz dönebildim.
                              • Sorunsuz otomatik vites: 1100 km yol boyunca vites geçişlerini hiç hissetmedim. Bu konuda çok başarılı
                              • Hız sabitlemenin mükemmeliyeti: Sabit hızda 125 ile giderken rampalara gelince aracın oto olarak 2 vites birden küçültüp size o rampayı 125 km hız ile gaza dokunmadan çıkma heyecanı veriyor. (Sanırım yakıt tüketimini artıran olay bu ama öneririm )

ASTRANIN EKSİLERİ
                              • P modundan D moduna geçişte veya R moduna geçişte aracı bazen sarsıyor
                              • Cosmo donanım olmasına rağmen elektrikli koltuk bulunmaması.
                              • Arka koltukların diz mesafesi iyi ancak 3 kişi yanyana oturamazlar.
                              • Gögüste kullanılan malzeme sanki insigniadaki kadar iyi değil gibi geldi.
                              • Ufak tefek tıkırtılar.
                              • insigniadan alışık olduğumuz maun kaplamanın ön camın alt kısmında kullanılmamış olması göğüsü biraz boş göstermiş.
                              • Düğmeler çok iç içe gibi geldi.
                              • Dikiz aynaların otomatik kapanmaması
                              • Park sensörü sesi çok kalın geldi. insigniadaki gibi kibar olabilirdi
                              • insigniadaki iç konforu aratıyor. Genişlik vs

Hocam şimdilik görebildiklerim bunlar. Aklıma geldikçe konu altından yazabilirim. Sonuç olarak oto vites araç isteyenler için bence astra ideal bir oto vites. Benim gibi minik aile olanlar için ideal bir araç. Dün yoldan geldiğim anda depoyu fulledim şehir içi ortalama tüketim vs bir aya kadar belli olur onlarıda yazarım. Hayırlı ramazanlar...

Yorum

Hayırlı uğurlu olsun. Ancak yol tutuş olarak daha geniş aks aralığına sahip olan insigniadan daga iyi olması şaşırttı açıkçası.
                                2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

İşleniyor...
                                X