Duyuru

Collapse
No announcement yet.

HANGİ COUPE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• HANGİ COUPE

merhaba dostlar. uzun zaman oldu yazmayalı...
    arkadaşlar insignia ile 4. yılıma girdim. eşimin kendi arabası olması nedeni ile coupe arabaya geçmek istiyorum.yalnız e 250 cgı coupe avangart 2011 mi, yoksa a5 2.0 t quattro 2011 -2012 mi bilemedim.
    a5 2011 in tipi 2012 den güzel ama kronik vites sorunu s troniklerde çok hata olduğunu duydum birde yağ yakma sorunu var.2012 lerde bu çözüldümü bilmiyorum. birde iç kalite ve görünüm döşeme kalitesi sanki e coupeden daha kötü gibi.
    e coupe de ise: audiden çok yakıyor hemde audi sanki daha genç işi gibi. ama e coupede daha sorunsuz sanki. ve biraz daha pahalı
    arkadaşlar nedersiniz.....
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: HANGİ COUPE

Ben e coupe derim.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

rs görünüm yaparım derseniz audi...
      F30 Sport+

Yorum

evt rs 5 görünüm ve 19 '' vossen jant düşünüyorum ama s tronik sorunu ve 5000 km de 1 lt yağ yakması beni düşündürüyor.
        180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

420d
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

A 5 TEK GECERİM
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İnsignia dan sonra benimde aklımda olan e250,4.20 ve a5 coupe ...... seçim yapmak çok çok zor.. Para olacak üçündende birer tane alacan..
              Kafanız iyice karışsın o zaman fiyat biraz daha yüksek ama bana göre 4.20 daha deli bir araç ....

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                A 5 TEK GECERİM
                aşağıdakinden mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70694374/detay
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

araba full servis bakımlıysa şanzımandan korkmayın çünkü audi yaşı ne olursa olsun yetkili serviste bakıma giren arasını garantiden çıkartmıyor
                  F30 Sport+

Yorum

Yeni E coupe yi tek geçerim ama sizin ki bir önceki kasa dolayısı ile A5 derim çok da rahat 300 hp yaparsınız sıkılırsanız.

Yorum

a5 2.0 QUATTRO
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

rs görünümlü füme b a5 görmüştüm muhteşemdi...
                        F30 Sport+

Yorum

E COUPE.

Yorum

https://www.youtube.com/watch?v=gdChTOB02TI gibi değil mi gökhan?

www.zaferboyraz.com

Yorum

Su jantlari bi sevedim ya benim gordugumde 20 inc fume renk orijinal jantlari vardi
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X