Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KARADENİZ BENİ ÇAĞIRIYOR :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: KARADENİZ BENİ ÇAĞIRIYOR

herkes en güzel yerleri söylemiş zaaten sümelaya gidince az aşağı salınıp gümüşhane karaca mağrasını gezin derim ziganada mangal yapıp o civarda sütlacın tadına bakın beraberinde samsunu şehir olarak tavsiye ederim ancak doğa istiyorsanız yaylalara çıkın

Yorum

REC Hanımın anneannesi Ordu Perşembe'de olucak, Ordulu kayınvalideler aslen. Oyüzden bir gece kalıcam kısmetse memleketinde zaten Paylaşımın için teşekkür ederim. Görüşmek, tanışmak üzere bi gün

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
        herkes en güzel yerleri söylemiş zaaten sümelaya gidince az aşağı salınıp gümüşhane karaca mağrasını gezin derim ziganada mangal yapıp o civarda sütlacın tadına bakın beraberinde samsunu şehir olarak tavsiye ederim ancak doğa istiyorsanız yaylalara çıkın
        Yaylalara bizim arabalarla çıkabilirmiyiz üstad? Herkes farklı şey söylüyor; kimi yolları çok iyidir diyor, kimi arabanın altını vura vura çıkarsın diyor ?Standart yine 0 anlayacağın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Senboy1903
          Orjinal yazı sahibi: ilbilge_11
          Yaylalara bizim arabalarla çıkabilirmiyiz üstad? Herkes farklı şey söylüyor; kimi yolları çok iyidir diyor, kimi arabanın altını vura vura çıkarsın diyor ?Standart yine 0 anlayacağın
          Herkes doğru söylüyor. Çünkü bazı yaylalar turizme açıldı yolları yapıldı. Mesela ben şuan oturduğum yerden Sultan Murat yaylasının yolunu görebiliyorum ve bildiğimiz asfalt. Ama bazı yaylalar varki 4*4 ya da pikap tarzı bir araç gerek. Örneğin bulunduğum köyün bir yaylası var. Adı Tufa Yaylası. Yollar tamamen toprak. Bazı yerler çamur. Eskiden Hyundai'm varken çıkıyordum. Ama insignia ile korkuyorum açıkçası. Çünkü oralarda bir iş gelse başınıza kasko da karşılamaz.
          Benim tavsiye ettiğim yöntem zaman ister ve bilen birisi gerek. Değer mi? KESİNLİKLE DEĞER.

Ö
          MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Ozaman gün bugündür deyip ... Hem arabaların sağlamlığını da test etmiş oluruz biraz

Yorum

Ben Bu yil Ramazandan 1 hafta once aracimla 1 haftalik karadeniz turu yapmistim.
              Bazi arkadaslar Bazi yollarin cok bozuk oldugunu soyluyorlar ama haklilar.
              Benim Tavsiyem Eger Sinoptaki hamsilos Fiyordunu gormek istemezseniz(ki baksa birsey de yok sinopta) samsunu Es gecip Bafradan Pide yiyerek Baslayabilirsiniz.
              Unyede konaklayip, Ordu Merkezden Boztepeye teleferikle cikabilirsiniz. Giresunda pek birsey yok, akcaabatta kofte yiyip Trabzonda konaklayabilirsiiniz.
              Sumela Manastirina cikabilrisin. sonrasinda Uzungolde Konaklayabilsin. Sonra Rize Cayeli girisinde Hasret kurufasulyeciye mutlaka ugra. Rize Camlihemsin uzerinden Ayder'e cikarsin. Ayder milli parkinin girisinden bir kac km sonra Guzel bir tesis var. orada yemek yiyebilirsin. Ayderde konaklayabilirsin. Sonra Artvinde Mencuna Selalesine, Oradan da geri donup Artvin borcka Karagole gidebilirsin. ama en onemlisi Gercekten bir doga harikasi gormek istersen MACAHEL adli bolgeye gitmenizi tavsiye ederim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                Ben Bu yil Ramazandan 1 hafta once aracimla 1 haftalik karadeniz turu yapmistim.
                Benim Tavsiyem Eger Sinoptaki hamsilos Fiyordunu gormek istemezseniz(ki baksa birsey de yok sinopta) samsunu Es gecip Bafradan Pide yiyerek Baslayabilirsiniz.
                Unyede konaklayip, Ordu Merkezden Boztepeye teleferikle cikabilirsiniz. Giresunda pek birsey yok, akcaabatta kofte yiyip Trabzonda konaklayabilirsiiniz.
                Sumela Manastirina cikabilrisin. sonrasinda Uzungolde Konaklayabilsin. Sonra Rize Cayeli girisinde Hasret kurufasulyeciye mutlaka ugra. Rize Camlihemsin uzerinden Ayder'e cikarsin. Ayder milli parkinin girisinden bir kac km sonra Guzel bir tesis var. orada yemek yiyebilirsin. Ayderde konaklayabilirsin. Sonra Artvinde Mencuna Selalesine, Oradan da geri donup Artvin borcka Karagole gidebilirsin. ama en onemlisi Gercekten bir doga harikasi gormek istersen MACAHEL adli bolgeye gitmenizi tavsiye ederim.
                bende deneyebilirim bunu
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozkanc
                  Özkan kardeşim cidden okadar temiz ve net anlatmışsin ki kısa ve öz olmuş. Yüksek ihtimal Samsun'da bi gece konaklayıp başlıycaz biz de. MACAHEL dediğin bölge nerede peki?

Yorum

İşleniyor...
                  X