Duyuru

Collapse
No announcement yet.

KARADENİZ BENİ ÇAĞIRIYOR :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• KARADENİZ BENİ ÇAĞIRIYOR :)

Forumdaşlar merhaba,

İş nedeniyle sadece takipçi olarak forumda olsam da şimdilik, işyoğunluğum hafiflediği andan itibaren daha aktif olarak aranızda olmayı umuyorum kısmetse.

Nasip kısmet olursa 1 ay önce aldığım 1.4 T Edition Elegance Insıgniam ile Karadeniz'de gidebildiğim yere kadar gitme planımız var eşim ve 4 yaşındaki Elif Masalımla. Program 1 haftalık olucak.

Forumda daha önce Karadeniz yapan ya da konum olarak Karadeniz'de ikamet eden arkadaşların tavsiyeleri, uyarıları neler olabilir acaba. Nereden gideyim, nerelere dikkat edeyim, ne yapmadan dönmeyelim gibi ...

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. En yakın zamanda yüzyüze tanışmak ümidimle ...

Selamlar ...

Ynt: KARADENİZ BENİ ÇAĞIRIYOR

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum
    Özellikle nerelerde kalınır diye de sormak isterim.

Saygılarımla
    Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
    Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

Amasra, İnebolu ve Cide'yi görmek gerekir bence
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bakalım ne gibi öneriler gelecek bu başlık altında. 09 Ağustos'ta bir aksilik olmazsa yola çıkacağız kısmetse. Aşağı yukarı 20 gün var, bayağı paylaşım olur diye düşünüyorum. Silvan'da da kalmışlığımız var Diyarbakırlı kardeşim, karpuzlarının tadı hala damağımda

Yorum

Ben karstan geçtim direk tam 1 ay oldu.Batum, Artvin ve Trabzon 3 günlük bir gezi. Kesinlikle batum zaman kaybı gereksiz.. Ama o Ayder yaylası Uzungöl ve Sümela Manastırı mükemmel yerler. Daha birçok gezebileceğiniz yerlerde mevcut fakat zamanımız yoktu.
          Atlar ile safari mükemmeldi ve saç kavurma, akçaabat köfte, tereyağda alabalık.. olmazsa olmaz. Kalıcak yer olarak Uzungöl tercihimiz oldu bungalov tarzı ahşap evler ve yöresel sabah kahvaltıları mükemmel ama Ayder de tercih edilebilir aynı şekilde.
          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Ayder için bakttım netten bikaç yer ama fiyatlar uçmuş gibi geldi bana? Ama Karadeniz de doğallığını kaybetmeden gidip görmek lazım diye düşünüyorum. Geçen sene 4 günlük Trabzon gezim oldu ama Artvin, Rize'yi de görmek lazım diye düşünüyorum. Buarada Mercan41 İzmit doğumlu, Posof kökenliyim Bizimkiler de Körfez'de oturuyor, belki tanıdık bile çıkabiliriz ...

Yorum

http://www.booking.com/hotel/tr/yedi...1a30d1015a2X16

uzungöl merkezde otel bulamadım geçen sene mecburen bu otelde kaldım. Bir daha gidersem uzungöl e bu otel dışında biyerde kalmam. Uzungölden daha ileride(13-14 kM ) yarısı stabilize yolun ancak kesinlikle değer.
              2010 VW Jetta 1.4 TSI DSG Comfortline.
              2012 Insignia 1.4T Teknik Gri +18" Jant + Sunroof+Navimaster Multimedia (Satıldı)

Yorum

Sağol Serkan önerin için. Bütün önerileri aldıktan sonra, liste yapıp öyle çıkıcam kısmetse. Harika görünüyor ama

Yorum

Yaklaşık 10 yıldır Karadeniz'e her sene gelmiş birisi olarak aciAne tavsiyem: yaylalara çıkın, (bu düşünceme karşı çıkanlar olabilir, sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz) Uzungöl ve Ayder gibi yerler sadece vitrin. Tamam Istanbula alışık bizler için çok güzel ama ben dağlarda öyle yerler gördüm ki, emin olun uzun göl bizim köye 25 km olmasına rağmen sadece 2-3 kere gittim. Aydere giden yol ayderden güzel bence.
                  Oralara gidilmez mi, gidilir tabi. Ama Karadeniz yaylaları bir başka. Ne yazık ki bizim araçlar çok uygun değil.

MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Artvine kesinlikle git aydere kesinlikle git batuma vaktin olursa git(donuste batuma ugrayip deponu 2 tl den doldurabilirsin) artvinde savsata git laset diye bir balikci var orda balik yemeni tavsiye ederim sumelaya kesinlikle git

Yorum

Naci beni de düşündüren kısmı o, bizim arabalar oralara nekadar uygun? Aşağıda bırakıp arabayı, ya araba kiralıycaz ya da yukarı çıkan arabalara sığınıcaz gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: medren
                        Artvine kesinlikle git aydere kesinlikle git batuma vaktin olursa git(donuste batuma ugrayip deponu 2 tl den doldurabilirsin) artvinde savsata git laset diye bir balikci var orda balik yemeni tavsiye ederim sumelaya kesinlikle git
                        Şavşat'ı bir kez gördüm ama rüyada gibiydim, bulutların üstünden aşağı bakarken ...

Yorum

Şavşat süper o yollar iğne uçlu uzuuun çamlar ve bulutların üstünden yol almak.. yer bulunur sitelerde çoğu yer vermiyor ama gidince yer bulunabiliyor haftasonları gunlugu 200 tl den asagi bulmak zor hele bayramda nolur bilemem. Araplar çook ve fiyatları tavan yaptiriyorlar uzungolde kesinlikle insignia ile otelin onune kadar girerdin yollar 10 numara sıkıntısız. Onceden yeri ayarlamak lazim..
                          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Senboy1903
                            Ayder için bakttım netten bikaç yer ama fiyatlar uçmuş gibi geldi bana? Ama Karadeniz de doğallığını kaybetmeden gidip görmek lazım diye düşünüyorum. Geçen sene 4 günlük Trabzon gezim oldu ama Artvin, Rize'yi de görmek lazım diye düşünüyorum. Buarada Mercan41 İzmit doğumlu, Posof kökenliyim Bizimkiler de Körfez'de oturuyor, belki tanıdık bile çıkabiliriz ...
                            İsmim Burak Miralay. Şuan kars'ta gorev yapiyorum yaklasik 75 gunum var burada. Aslen İzmitliyim korfezdede es dost var tabi

Yorum

Ben aslen Orduluyum ve Ordu'yu da turunuza dahil etmenizi tavsiye ederim Ünye, Fatsa ve Perşembe ilçeleri görmeye değer yerler. Yol olarak ise sahilde oldukları için Ferrari ile bile gezebilirsiniz Merkez'de Boztepe'yi gezebilir (teleferik var) Çambaşı yaylasına yine kendi aracınızla gidebilirsiniz. Ardından 45 km ötede Giresun'u gezebilir, oranın da meşhur yaylalarından birine gidebilirsiniz...

Ordu'da konaklamayı tercih ederseniz. 2,5 saat ötede Samsun'a gidebilir, gezebilir ve aynı gün geri dönebilirsiniz. Aynı şeyi 2,5 - 3 saat ötedeki Trabzon için de yapabilirsiniz.

Orada olsam bizzat yardımcı olurdum ama şayet gidecek olursanız buradan ya da telefondan yardımcı olmaya çalışırım.

Yorum

İşleniyor...
                              X