Selamün aleyküm arkadaşlar 2010 model cosmo modeli aracım var aracı en son parkettiğimde koltuk konumları normaldi fakar bu gün itibari ile aracıma bindiğimde koltuk geri konumda boyum 1.85 olmasına rağmen boyum yetişmiyor koltuk konumu geride kalmış ileriye bir miktar gidiyor sonra tık diye ses gelmekde bir süre uğraştım sonunda aşırı elekirik tüketiminden dolayı hiç fonksiyon almadı şu an elektirik normal konumda fakat koltuk ileri gitmiyor havada kaldı sırt mesafesini ileri alarak kullanıyorum ama ozamanda baldırlarıma ağrılar giriyor nasıl ileri alacağım koltukları yoksa arızalandımı bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi selam ve dua ile allaha emanet olun tutuğunuz oruçlar kabul olsun
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sürücü koltuğu
Collapse
X
-
Ynt: sürücü koltuğu
Öncelikle geçmiş olsun, yeni insignia'yı incelemekiçin showrooma gittiğimde, bir kullanıcıyla sohbet ediyordum aracı servisdeydi o sırada.Koltuğu geriye gidip orda kalmış yanlış hatırlamıyorsam bir motor var bu sistemin çalışmasını sağlayan büyük ihtimal sorun ondan kaynaklıdır servise gitmenizi öneririm.2016 w205 AMG
-
Ynt: sürücü koltuğu
Sorun mekanizma ve ekipmanları
Arkadaşların dediği gibi
Motor arızası yada sıkışan bir mekanızma her halikarda servis yolu gözüküyor size.
Geçmiş olsun.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum