Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sürücü koltuğu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• sürücü koltuğu

Selamün aleyküm arkadaşlar 2010 model cosmo modeli aracım var aracı en son parkettiğimde koltuk konumları normaldi fakar bu gün itibari ile aracıma bindiğimde koltuk geri konumda boyum 1.85 olmasına rağmen boyum yetişmiyor koltuk konumu geride kalmış ileriye bir miktar gidiyor sonra tık diye ses gelmekde bir süre uğraştım sonunda aşırı elekirik tüketiminden dolayı hiç fonksiyon almadı şu an elektirik normal konumda fakat koltuk ileri gitmiyor havada kaldı sırt mesafesini ileri alarak kullanıyorum ama ozamanda baldırlarıma ağrılar giriyor nasıl ileri alacağım koltukları yoksa arızalandımı bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi selam ve dua ile allaha emanet olun tutuğunuz oruçlar kabul olsun
    En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Ynt: sürücü koltuğu

Öncelikle geçmiş olsun, yeni insignia'yı incelemekiçin showrooma gittiğimde, bir kullanıcıyla sohbet ediyordum aracı servisdeydi o sırada.Koltuğu geriye gidip orda kalmış yanlış hatırlamıyorsam bir motor var bu sistemin çalışmasını sağlayan büyük ihtimal sorun ondan kaynaklıdır servise gitmenizi öneririm.
    2016 w205 AMG

Yorum

Koltuğun ileri -geri gitmesini sağlayan ve koltuğun tutunduğu altta siyah metal raylar var, bunları bi kontrol edin, bi bozuk para yada başka bi sert cisim sıkıştırmış olabilir, motor bozuk olsa hiç hareket etmemesi gerek mantıksal olarak, biyerde takılıyor olabilir...

Yorum

Sorun mekanizma ve ekipmanları

Arkadaşların dediği gibi

Motor arızası yada sıkışan bir mekanızma her halikarda servis yolu gözüküyor size.

Geçmiş olsun.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çok sağolun gideyim bakalım ama arızalı olsa hiç hareket etmezdi arkadaşın dediği gibi bozuk para değilde kAğıt para sıkışmıştır allah yardımcınız olsun
          En büyük türk ATATÜRK.Ne mutlu TÜRKÜM diyene..!!!

Yorum

İşleniyor...
          X