Selamlar. Yakında aracımı satıyorum.imkansız. Komforuna ve donanımına o kadar çok alıştım ki eminim araç beyenmeyeceğim.
Ramazan ayında, oruçlu ağızla, başka derdin yok muydu değerli aton1981 kardeşim
Bana sorarsan sen bu işten vazgeç, en azından bayram sonrasına kadar ertele
Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum sevgili arkdaşlar. Bayram sonrasına bu işi düşünmek daha hayırlı. Bu gün araç satışını verdim. Tüm gün aşırı yoğun ve yorucu geçti. Remsen pertim suyum çıktı. İftarda içtiğim suyun hesabı çok fazla
Ford focus 1.6 tdci titanium yakıt konusunda üzeceğini sanmıyorum lpgli düşünürseniz honda civic 1.6 eco otm bu fiyata bulunabilir.Görünüş olarak mazdadan çok çok daha iyi ve kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum focus un
Ford focus 1.6 tdci titanium yakıt konusunda üzeceğini sanmıyorum lpgli düşünürseniz honda civic 1.6 eco otm bu fiyata bulunabilir.Görünüş olarak mazdadan çok çok daha iyi ve kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum focus un
bende şuan 2012 titanyum powershift var lpg'li... yakıt cok iyi ama insigniadan sonra binilecek arac degil bence... focus yerine cmax cok daha iyi bir tercih olur
Bu gün araç satışını verdim. Tüm gün aşırı yoğun ve yorucu geçti. Remsen pertim suyum çıktı. İftarda içtiğim suyun hesabı çok fazla
Hayırlısı olsun; ama, yeni bir maratona başlayacağınız şimdiden belli aton1981 kardeşim
Önceki araç bakımlarımda 20 ye yakın araçtan dönmüşlüğüm var. Yazın bu sıcakta oruçlu halde uğraşabilrmiyim bilemiyorum. Allahım gücünü verir denk gelirse bir arac
Bazen babamın aracı kullanıyorum astra sedan yeni kasa gayet güzel araç, insignia tabiki daha güçlü ve konforlu fakat yakıt konusunda daha ekonomik.508 vti az yakan araç c5 dizel de az yakıyor ama ne tip olarak nede güç olarak denk değil fakat insigniadan ekonomik oldukları kesin...
100.000 tl civarında ama ben kendi fikrimi yazdım önceki araçlarımdan biriside A3 Sportback 1,6 Tiptronikdi çok memnundum .. km si baya olduğu için değiştirmiştim eğerki insigniadan sonra ne düşünürsünüz diye açılsaydı konu Audi A3 sedan 1,6 TDI derdim demişimde zaten ama bu değilki A3 insigniadan üstün bir arac .. ben istemezmiyim A8L yazmayı
[center] İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket
Yorum