Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia dan sonra aynı limitlerde araç ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia dan sonra aynı limitlerde araç ?

Selamlar. Yakında aracımı satıyorum. Hayırlı bir arkadaşa inşallah vereceğiz. Üzerine ekleyebileceğim miktar hemen hemen yok gibi. ( 3 - 5 bin tl )
    İnsignia değişimi dizel e geçiş nedeni ile olacak. Gönül ister ki insignia dizel alayım. Fakat maddi sınır belli. O fiyat aralığında da insignia gibi güçlü bir araç bulmak neredeyse imkansız. Komforuna ve donanımına o kadar çok alıştım ki eminim araç beyenmeyeceğim. Fakat, bu ara ekonomik düşünmeye odaklı bir zaman geçirdiğimiz için Bazı noktalardan odun vermek durumundayım.

Şimdilik iki araçta takılı kalıyorum. Aynı segmentte otomatik C5 ehdi araçlar yakıt ve konfor açısından çok idealler. Lakin tipi asla bir insignia olamadığını biliyorum. Ama kötü de değil. Güç bakımından belli zamanlarda tork yeterli olsa da beygirin düşüklüğünü hissedeceğimdir. Fakat gücü geçtim. O ayarda insignia gibisi olmadığı için seçenek te kalmıyor...

İkinci alternatif, uzun zamandır gözüme takılan lakin segment düşmek durumunda olduğum mazda 3 dizel. Koltuklarından iç ferahlığa kadar neredeyse bir çok açıdan insignia dan geride. Donanım olarak eksiği insignia ya göre çok fazla olmasa da belli kontalarda segment durumu neticesinde aşşa.. Lakin yinede dolu bir araç Pek tabi yakıtı oldukça ekonomik.... Ford altyapısı ile ortak üretildiğinden, sorunsuzluğu ve mükemmel motoru da işi cazip kılıyor....

Olmadı kendi aracımıza tüp takıp binmek te var fakat ben de tüpden azı insignia' da yananlardanım. Kolay kolay hiç bir güç tüplü insignia ya binmemi sağlayamaz

fikirleriniz önemlidir. Eleştiriye bile açığım yani attan inip eşşeğe yorumlarına şimdiden büyük saygı duymaktayım.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Ynt: insignia dan sonra aynı limitlerde araç ?

Hocam ne kadar ince eleyip sık dokuduğunu biliyorum.. Benim gibi pimpiriklisin... c5 macelarınıda uzun uzadıya okumuştum...

Bana kalırsa 1.4 T edition elegance AFL+18 Jant + Navi si olan bir araç yakıt ta çok çok iyi... performans anlamındada bir çok araçtan üstün ..tüp le falan uğraşmamış olursun işini görür insignia sevdası da bitmez diye düşünüyorum ... Hocam seçenek çok Araştırması senden bir kaç link paylaşayım..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71885747/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71530808/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71513229/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71203941/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70462799/detay

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Bütçe 1.6 dizel astraya yeterse düşünülebilir
      1.6 170 hp edition elegance at

Yorum

C5 dizel düşünürseniz otomatik olanlarından uzak durun. Şehir içinde yeterli bir araç ve hakikaten az yakıyor. Fakat ilk virajda insigniayı özlersiniz.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

işiniz zor...bir süre araba beğenemezsiniz...
          F30 Sport+

Yorum

yakıt mı performans mı; özellik, konfor ve fiyat olarak ford mondeo önerebilirim

yakıt derseniz 1,6 dizel selective modeli :
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71236633/detay

performans derseniz 2,0 selective: (yakıt olarak 1,6 T eşittir)
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49302713/detay

Yorum

Sıkıntı büyük Allah bu duruma düşürmesin kimseyi. İnsignayı satarsak ne alıcaz.. düşünüp dururuz sabahlara kadar birde bütçemiz dardaysa...
              2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

BMW E90

Yorum

Hayırlı sahurlar.
                  Teşekkür ederim arkadaşlar. Malesef max limitim 54 bin tL civarı. Fazlasına çıkmam pek mümkün değil.

insignia sonrası araç bakmak çok zor mesele. Yakınen bunu yaşadım. 3. insignia alarak gayet net bir şekilde araç beyenmeme sendromunu yaşadım. Bundan sonrası ne olur ne biter kestiremiyorum fakat aynı durumu yaşamak olsası.

Orjinal yazı sahibi: ratip
                  C5 dizel düşünürseniz otomatik olanlarından uzak durun. Şehir içinde yeterli bir araç ve hakikaten az yakıyor. Fakat ilk virajda insigniayı özlersiniz.
                  Otomatik olanları otomatikleştirilmiş şanzuman nedeniyle kötü yorumlar okudum. Acaba tek nedeniniz bu mu otomatikten bu neden le mi uzak durayım?
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Şanzımanları yarı otomatik şanzıman. Ve pek de başarılı değilmiş açıkçası. İstop etme sorunu balata bitirme gibi sıkıntıları var.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Hb dusunursen abi guiletta?
                      2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

guiletta neden olmasın. Piasa tahminen zayıf olsa da ölü sayılmaz.
                        Orjinal yazı sahibi: ratip
                        Şanzımanları yarı otomatik şanzıman. Ve pek de başarılı değilmiş açıkçası. İstop etme sorunu balata bitirme gibi sıkıntıları var.
                        Hemen hemen aynı sıkıntıları biliyoruz evet. Balata bitme derdi bizim araçlarda da vardı bazılarında duyduk. Hatta forumda da muzdarip arkadaşlarımız vardı. Ben 3 insignia kullandım sıkıntı yasamadıım o da ayrı.

Acele etmemek en doğrusu. Dikkat ettim de kimse mazda nın M sini dahi anmamış galbia gözden kaçırmadıysam

Ezan okunacak. Namaza : ) iyi geceler.

Yorum

Ben insigniadan önce guilietta alacaktım ancak satıcı ile anlaşamadık. Ancak test sürüşü yapma fırsatım olmuştu dizeli ile gerçekten yol tutuşu ve gidişi gayet güzeldi. Ancak konforu, iç mekan ferahlığı insignia ile kıyaslanamaz bence. Ama o fiyatlara alınabilecek en yakışıklı ve en iyi yol tutuşa sahip dizel araç olduğu kesin. Özellikle bizdeki flexi şasi gibi alfada da garklı sürüş modu seçenekleri var.
                          2015 İnsignia 1.6 Turbo Sidi Cosmo Asteroid Gri.

Yorum

Toyota corolla 1.4d otm.
                            Fluence dizel otm.
                            Ford mondeo dizel otm
                            Vw jetta 1.6 dizel otm
                            Citröen c5 dizel otm
                            Peugeot 508 dizel otm
                            Ve opel insignia 2.0 dizel otm

Bunlar o rakamlara alabileceğin araçlar, temiz bi insignia dizel işini görür bence...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enestrakya
                              yakıt mı performans mı; özellik, konfor ve fiyat olarak ford mondeo önerebilirim

yakıt derseniz 1,6 dizel selective modeli :
                              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...71236633/detay

performans derseniz 2,0 selective: (yakıt olarak 1,6 T eşittir)
                              http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49302713/detay

Tam ben diyecekken siz yazmışsınız zaten. Bence donanım ve performans olarak insignia üzerine alınabilecek bir araç. En azından benim için öyle.
                              Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                              X