Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia dan sonra aynı limitlerde araç ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia dan sonra aynı limitlerde araç ?

Allah yardımcın olsun seçim yapmak zor.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Yeni Mazda 3 başarılı, ama çok ucuz değil
      Morpheus
      61 TT 971

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
        Selamlar. Yakında aracımı satıyorum.imkansız. Komforuna ve donanımına o kadar çok alıştım ki eminim araç beyenmeyeceğim.
        Ramazan ayında, oruçlu ağızla, başka derdin yok muydu değerli aton1981 kardeşim
        Bana sorarsan sen bu işten vazgeç, en azından bayram sonrasına kadar ertele

Yorum

Değerli yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ediyorum sevgili arkdaşlar. Bayram sonrasına bu işi düşünmek daha hayırlı. Bu gün araç satışını verdim. Tüm gün aşırı yoğun ve yorucu geçti. Remsen pertim suyum çıktı. İftarda içtiğim suyun hesabı çok fazla

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ford focus 1.6 tdci titanium yakıt konusunda üzeceğini sanmıyorum lpgli düşünürseniz honda civic 1.6 eco otm bu fiyata bulunabilir.Görünüş olarak mazdadan çok çok daha iyi ve kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum focus un

Yorum

Orjinal yazı sahibi: beratztrk
              Ford focus 1.6 tdci titanium yakıt konusunda üzeceğini sanmıyorum lpgli düşünürseniz honda civic 1.6 eco otm bu fiyata bulunabilir.Görünüş olarak mazdadan çok çok daha iyi ve kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum focus un
              bende şuan 2012 titanyum powershift var lpg'li... yakıt cok iyi ama insigniadan sonra binilecek arac degil bence... focus yerine cmax cok daha iyi bir tercih olur

Yorum

Bu gün araç satışını verdim. Tüm gün aşırı yoğun ve yorucu geçti. Remsen pertim suyum çıktı. İftarda içtiğim suyun hesabı çok fazla
                Hayırlısı olsun; ama, yeni bir maratona başlayacağınız şimdiden belli aton1981 kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
                  Bu gün araç satışını verdim. Tüm gün aşırı yoğun ve yorucu geçti. Remsen pertim suyum çıktı. İftarda içtiğim suyun hesabı çok fazla
                  Hayırlısı olsun; ama, yeni bir maratona başlayacağınız şimdiden belli aton1981 kardeşim
                  Önceki araç bakımlarımda 20 ye yakın araçtan dönmüşlüğüm var. Yazın bu sıcakta oruçlu halde uğraşabilrmiyim bilemiyorum. Allahım gücünü verir denk gelirse bir arac
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bazen babamın aracı kullanıyorum astra sedan yeni kasa gayet güzel araç, insignia tabiki daha güçlü ve konforlu fakat yakıt konusunda daha ekonomik.508 vti az yakan araç c5 dizel de az yakıyor ama ne tip olarak nede güç olarak denk değil fakat insigniadan ekonomik oldukları kesin...

Yorum

Audi A3 Sedan 1.6 TDI
                      [center]
                      İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                        Audi A3 Sedan 1.6 TDI
                        55 bin TL civarına var ise ben birkaç tane ısmarlarım.
                        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

100.000 tl civarında ama ben kendi fikrimi yazdım önceki araçlarımdan biriside A3 Sportback 1,6 Tiptronikdi çok memnundum .. km si baya olduğu için değiştirmiştim eğerki insigniadan sonra ne düşünürsünüz diye açılsaydı konu Audi A3 sedan 1,6 TDI derdim demişimde zaten ama bu değilki A3 insigniadan üstün bir arac .. ben istemezmiyim A8L yazmayı
                          [center]
                          İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Güçlü araç istiyorsan Volvo s60 2.0 D dene derim çok iyi bir araç ha ne olur düşük yıl olanı alırsın ama çok iyi bir araç

Yorum

Ben üzerine 30-40 verip değiştireyim dedim ,Olmadı .insigniadan sonra zor
                              2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
                              2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
                              2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

İşleniyor...
                              X