Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaza yaptım :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kaza yaptım :(

İyi geceler bugün akşam arabanın biri geldi bi güzel çaktı benim insigniaya.Tamponda çizik var kırık var sis lambası ve yuvası kırık.
    Sorum şu kasko var servise götürsem büyük ihtimal tampon değiştirirler bu mu mantıklı yoksa sanayiye götürsem tamir mi ettirsem,forumda bi kaç arkadaş sonradan takılma tamponlar belli oluyor falan yazmışlar,sanayiye götürsemde eski haline getirebilirler mi acaba ne tavsiye edersiniz

Son sorumda kasko geçen sene 800 tl ye yeniletmiştim , servis tamponu değiştirirse kasko delinmesinden dolayı tekrar kasko yenilenme ücreti ne kadar farkeder,saygılar

( tablette fotoğrafları küçültemediğim için yükleyemedim )
    2016 - İNSİGNİA - SPORT + STİL PAKET - BEYAZ

Ynt: Kaza yaptım

Geçmiş olsun karşı taraf neden karşılamıyor hasarınızı
    1.6 170 hp edition elegance at

Yorum

Geçmiş olsun, kaskoyu deldirmemek adına cepten yaptırabilirsiniz. Öncelikle fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederim. Birebir ustalar ile konuşarak.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmetygtbsi
        Geçmiş olsun karşı taraf neden karşılamıyor hasarınızı
        Sağolasın. O durum biraz yoldan dolayı karışık daha belli değil kimşn ödeyeceği ama ben kötü ihtimal olarak kaskoyu düşünüyorum

Yorum

Bana sorarsanız eğer karşı taraf karşılamazsa kaskodan yaptırın bozulur sa da bozulsun ki kaskoyu zaten bu durumlarda para harcamamak için yaptırdınız eğer değişirse tampon 800 tl nin ziyadesiyle üstünde olur fiyat
          1.6 170 hp edition elegance at

Yorum

Bence sanayiye gidin.Cebinizden verin hiç kaskonuz delinemsin.

Yorum

Çok moralim bozuk ne yapacağımı sapıttım

Yorum

Çok geçmiş olsun.. Allah beterinden korusun...

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah.

Yorum

Eğer siz haklıysanız kaskonuz bozulmaz, yine kaskodan servise yaptırırsınız ancak siz haklı iseniz kasko hasar masrafını karşı tarafın kaskosundan yoksa trafik sigortasından tahsil eder, böylece kaskonuz delinmez, kimin hatalı olduğuna ise eksper karar verir, ama bu durum meçhul ise yani kimin haklı kimin haksız olduğu belirsiz ise iki seçenek var, ya sanayide cebinizden yaptırcaksınız, yada servise bırakıp kaskonuzdan yaptırcaksınız, kasko indirimi için şuan ne söylesek yanlış olur, yani güncel kaskonuzdaki indirim oranı kaç, örneğin yüZde 30 ise, seneye bu yüzde 30 u kaybedersiniz direk olarak, ve kaza yaptığınız için ödeyeceğiniz primde bi miktar yükselir, benim tahminim 1400-1500 civarı olur...

Bu arada geçmiş olsun, gelen mala gelsin...

Yorum

Gecmis olsun direk servise goturun orada degisim yapilsin tampon onemli bir sey degil alim satimda pek bir fark gostermez kaskonuzun hasarsizligida en fazla 300-400 tl artar buda pek bir sikinti yaratmaz
                      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Teşekkürler hepinize , buda gelecekmiş başımıza Allah hepimizi beterinden korusun ,yarın bi araştırmayla ya sanayiye ya servise tutunacaz ,saygılar

Yorum

servis derim geçmiş olsun.
                          InsigniaTEAM

Yorum

Geçmiş olsun.

Yorum

Sis farı, çerçevesi, ızgara vs derken masraf belki 2.000 lirayı geçer, cebinizden yaptırmanız mantıklı değil, kaskodan yaptırın
                              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                              X