Duyuru

Collapse
No announcement yet.

OGS KGS VE TRAFİK CEZASI AFFI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• OGS KGS VE TRAFİK CEZASI AFFI

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum.
    Rabbim şu mübarek günlerde tutmuş olduğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah.

Torba yasa dün meclisten geçti.
    Yasada trafik cezalarının affı da söz konusu sanırım.
    Benim OGS ve KGS cezam var.
    OGS ve KGS min bağlı olduğu kredi kartımı yanlışlıkla iptal etmem neticesinde bilmeden geçişler yapmışım.
    Neticede 1.500 TL ye yakın ceza yemişim.
    Cezaları geçen sene yemişim.
    Bana tebliğ edilmedi henüz.
    Şimdi bu torba yasada bu cezaların affı söz konusu sanırım.
    Affın mahiyeti konusunda bilgisi olan var mı?
    OGS,KGS ve trafik cezalarının tamamı mı affedilecek?
    Sadece asıl geçiş ücreti yatırılırsa yeterli olacak mı ?
    Trafik cezaları iptal mi edilecek?
    Yoksa bunlar şehir efsanesi mi?
    Bilgisi olan var mı acaba

Saygılarımla
    Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
    Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Ynt: OGS KGS VE TRAFİK CEZASI AFFI

Duyduğum kadarıyla kesilen cezanın zamanında ödenmediği için FAİZ i iptal ediliyor.... ve ödenecek tutar da taksitlendirilebiliyor diye biliyorum.. Kesilen cezanın tamamının affı diye bir durum yok..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

OGS ve KGS cezalarında faizden ziyade normal geçişin 10 katı cezası uygulaması var.
      Benim asıl merak ettiğim bu 10 kat ceza affolacak mı yani sadece normal geçiş ücretini ödemek yetecek mi?
      Dost ise düşünme, ver ömrünü gitsin.
      Dost değilse, hiç bekletme yol ver gitsin....

Yorum

O konu hakkında tam bilgim yok abi.. muhtemelen 10 kat ceza affolur geçiş ücretleri ödenir diye temenni ediyorum..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Az Uğraştırmadı Geçen Sene Bu Ceza Beni Fenni Muayene Öncesi. Bi Kerelik Kusur İşlemişitim O da KGS Kartı Olmasına Rağmen İptal Edildiğini Bilmediğimden. Fakat Cezamı Ödemek İstiyorum Diye Aramadığım Gitmediğim Devlet Dairesi Kalmadı, Ödeyemedim. Kaminari Park a Yakın Bir Yerlerdeki Bir Ödeme Biriminde Ödeniyor Diye Bilgi Aldım. Sağ Olsun Mustafa Çok İlgilendi Ben İstanbulda Olmadığım İçin Ama Gene de Olmadı, Ödeyemedik. Bereket Fenni Muayenede Kadın Ya Görmedi Ya da Es Geçti, Muayeneyi Yaptırdım.
          Konuyu İlginç Olması Bakımından Biraz Mizahi Hale Getirmek İstersek; İstanbul un Taksim i Gibi, Bursanın Atatürk Meydanında Valiliğin Önünde Ben Cezamı Ödemek İstiyorum Kardeşim Diye Avaz Avaz Bağırsan Bi Allahın Kulu Çıkıp Şuraya Ödeyeceksin Diye Doğru Bilgiyi Veremez.

Yorum

Sadece faizler tefe tüfeye göre yeniden hesaplanıyor.Bahsettiğiniz 10 katı ceza ana para mahiyetinde.Af olacağını düşünmüyorum.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
            X