Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.0 cdti 160 hp hakkinda

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.0 cdti 160 hp hakkinda

Orjinal yazı sahibi: harunresitz
    Orjinal yazı sahibi: Insignia
    Tesadüf meslektaşız.Yalnız şunu atlıyorsunuz passat ve mondeo 1.6 dizelleri olan araçlar eğer 1.6 dizeli olmasaydı bu araçların 2.0 dizel ikinci el satışları bu yazdıklarınızın 3 katı olabilirdi.
    Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.Yaş kısmınız hatalı olsa gerek.15 yıllık mühendis olduğunuza göre 19 yaşında mezun oldunuz.15 yaşında mı üniversiteye girdiniz ?
    Şöyle bilgi vereyim . Babam sinif ogretmeni, ilkokula 4 yasinda nusaybin de bir koy okulunda kayit yapmislar. Üniversiteye baslangicim da haliyle erken oldu okullar arasinda hic zaman kaybim olmadi. Ayrica 3. Sinif sonu yaptigim stajdan sonra 4. Sinifta ucretli olarak is hayatiyla tanistim. Onceki mesajimda da bahsettigim gibi yaklasik kelimesine dikkat edersiniz diye dusundum. Su an 13. Senemi calisiyorum. 2012 haziranda kendi sirketimi kurdum o surecten bu yana da kendi sirketimi yonetmeye calisiyorum.

Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

*Ayrica 2. bir lisans diplomam var o da isletme.

Bu arada passatin 1.6 dizeli olmasaydi şöyle olurdu cumlenizi cok yorumlayamadim kafamda. Biraz izah eder misiniz?
    Tebrik ediyorum sizi.
    Şimdi insignianın 1.6 dizeli piyasada olsaydı 2.0 dizel sayısı çok az olacaktı dolayısıyla 2. el satış sayısıda az olacaktı.Mesela trafikte kaç tane TDI ve 2.0TDI passat görüyorsunuz.Eğer passatta da 1.6 dizel olmasaydı 2.0 dizel araç sayısı fazla olacaktı.Dolayısıyla 2. el satılık sayısıda fazla olacaktı.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Öncelikle aramıza welcome diyeyim.
      Şu an kullandığım benim ikinci insigniam.
      İlk arabam 2010 1.6 T 180 hp olan modeldi.
      Dört yıl büyük bir memnuniyetle kullandım.Bu arada bir şehir efsanesi yayıldı,
      insignia çok benzin yakıyor dediler.Bu efsaneyi yayanlar da büyük ölçüde Passat kullanıcılarıdır.
      Aynı gücü, konforu baz alıp mukayese yapmak yerine spekülasyon üretmek herkese
      -özellikle vw kullanıcılarına- çok keyifli geldi. Araba hakkında fiziki kullanım olarak hiçbir fikri
      olmayanlar forumlarda ahkam kestiler; çoğu rivayet kipi (miş,mış,muş,müş) ile kurulmuş cümlelerle
      objektif olmayan yalan yanlış yorumlar yazdılar.
      Her ne ise, geçen sene Eylül ayında 2.0 160 hp, otomatik, dolu bir insignia denk geldi.
      Arabamı 41000 km yol yapmışken satıp onu aldım. Yaklaşık on aydır büyük bir zevkle kullanıyorum.
      Flexride özelliği de var , güvenle ve harika bir yol tutuşuyla zevkini çıkarıyorum arabamın.
      Size de şiddetle tavsiye ederim

Şimdi gelelim 'neden çok satılık var?' sorunuzun yanıtına. Benim şahsi düşünceme göre insignia çok
      komplike bir araç, pek çok farklı versiyonu var. Arabayı alıp kullanmaya başladıktan sonra daha iyi
      tanıyorsunuz. Farklı versiyonlar kullanan arkadaşlardan bazı özellikleri öğreniyorsunuz.
      Ben insignia ile ilgili bildiklerimin çoğunu İngisniaTeam sayesinde öğrendim, örneğin 'Flexride' özelliğinin
      ne olduğunu, nasıl bir sürüş konforu kattığını arabamı aldıktan iki ay sonra bu forumdan öğrendim.

Satılık ilanlarında bulunan 2.0 cdti 160 hp araçların sayısı dört yüze yakın, bunların 2/3 lük kısmı
      (260 adet) baz modeldir. 1/3 lük kısmı ise (135) cosmo olup bunların da çoğu klasik donanıma sahip.
      Klasik cosmo donanıma ilaveten extraları olan çok az insignia var. Bunların çoğu ya yaşlı, ya da çok
      kilometre (!) yapmış olduğu düşünüldüğünden yavaş satılıyor. İyi arabalar ise birkaç gün içinde sahibini
      buluyorlar.

Örneğin; benim aldığım araç 2012 modeldi ve henüz 21.000 km yol yapmış dopdolu bir araçtı ve ilan iki
      günlükken ben satın aldım. Tüm bunları hülasa edersek, kazası belası olmayan, dolu ve temiz bir 2.0
      CDTİ 160 her zaman alıcısı olacak bir araçtır. Bu yüzden temiz, dolu, kazasız arabalar anında satılıp
      gidiyor; bunlardan birini denk getirebilirseniz hiç tereddütsüz alın, gönlünüzce tadını çıkarın derim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: harunresitz
        Tesadüf meslektaşız.Yalnız şunu atlıyorsunuz passat ve mondeo 1.6 dizelleri olan araçlar eğer 1.6 dizeli olmasaydı bu araçların 2.0 dizel ikinci el satışları bu yazdıklarınızın 3 katı olabilirdi.
        Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.Yaş kısmınız hatalı olsa gerek.15 yıllık mühendis olduğunuza göre 19 yaşında mezun oldunuz.15 yaşında mı üniversiteye girdiniz ?
        Şöyle bilgi vereyim . Babam sinif ogretmeni, ilkokula 4 yasinda nusaybin de bir koy okulunda kayit yapmislar. Üniversiteye baslangicim da haliyle erken oldu okullar arasinda hic zaman kaybim olmadi. Ayrica 3. Sinif sonu yaptigim stajdan sonra 4. Sinifta ucretli olarak is hayatiyla tanistim. Onceki mesajimda da bahsettigim gibi yaklasik kelimesine dikkat edersiniz diye dusundum. Su an 13. Senemi calisiyorum. 2012 haziranda kendi sirketimi kurdum o surecten bu yana da kendi sirketimi yonetmeye calisiyorum.

Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

*Ayrica 2. bir lisans diplomam var o da isletme.

Bu arada passatin 1.6 dizeli olmasaydi şöyle olurdu cumlenizi cok yorumlayamadim kafamda. Biraz izah eder misiniz?
        Tebrik ediyorum sizi.
        Şimdi insignianın 1.6 dizeli piyasada olsaydı 2.0 dizel sayısı çok az olacaktı dolayısıyla 2. el satış sayısıda az olacaktı.Mesela trafikte kaç tane TDI ve 2.0TDI passat görüyorsunuz.Eğer passatta da 1.6 dizel olmasaydı 2.0 dizel araç sayısı fazla olacaktı.Dolayısıyla 2. el satılık sayısıda fazla olacaktı.
        Passatin ve Insignia nin detayli satis rakamlarini bulabilecegimiz bor yer var midir acaba? Merak ettim satis adetlerini.

Yorum

Tolga Bey,

Bu tarz bilgiler Otomotiv Distribütörler Derneği tarafından yayınlanmaktadır.
          Direkt ordaki raporları değerlendirerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla,
          Best Regards, Mit freundlichen Grüssen,
          H. Müge Yücel

From: Tolga CANBAZ [mailto:tolgacanbaz@tunaset.com]
          Sent: Wednesday, July 9, 2014 11:14 AM
          To: DOS Yatirimci Iliskileri
          Subject: PASSAT

Sayın Müge hanım,

2010 -2014 (bugüne kadar) yılları arası satılan veya ithal edilen dizel Passat araçlarınızın toplam adetini öğrenbilirmiyim.

Saygılarımla.

İyi Çalışmalar /
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Total satış rakamı üzerinden kaçının dizel olduğunu nasıl anlayacaksınız
            Bence Passat satışlarının çoğunu ucuz olan model yani 1.4 tsi oluşturuyordur.
            Dolayısı ile total satış rakamı üzerinden, 0km Satış vs. 2. el Tdi Passat orantısı kurmak pek mümkün değil.

Bence Şaman abinin dediği doğru , temiz ve opsiyonları güzel Insignialar birkaç gün içinde alıcısını buluyor.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İnsignia biraz da gönül işidir, passattan nefret ediyorsanız neden bukadar üstünde duruyorsunuz. Kalbinizin sesini dinleyin..
              Heleki bir passatı 2.0 tdi düşünmek çok mantıksız, 1.6tdi olsa az yakar, yeteri kadar hızlı gider.. ancak sırf performans için 2.0 tdi alsanız bile bu kez yüksek hızlarda passat yolda durmaz, İnsignia' nın verdiği güveni vermez... Sık sık bakın Sahibinden' e güzel bir 2.0cdti Cosmo bulabileceğinizden eminim.
              *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                İnsignia biraz da gönül işidir, passattan nefret ediyorsanız neden bukadar üstünde duruyorsunuz. Kalbinizin sesini dinleyin..
                Heleki bir passatı 2.0 tdi düşünmek çok mantıksız, 1.6tdi olsa az yakar, yeteri kadar hızlı gider.. ancak sırf performans için 2.0 tdi alsanız bile bu kez yüksek hızlarda passat yolda durmaz, İnsignia' nın verdiği güveni vermez... Sık sık bakın Sahibinden' e güzel bir 2.0cdti Cosmo bulabileceğinizden eminim.
                Hocam passat asla alternatiflerimin arasina dahi giremez. Ben passatla sundan dolayi karsilastirdim d segmentte bariz bir satia ustunlugu olan aracin satis ilanlarinin sayisi nasil olur da insignia dan cok daha az olur. Insignia da memnuniyetsizlijler ne ki insanlar daha 100.000 km bile kullanmadan aracini satiyor. 100.000 km ye ulasmamis 2 hatta 3 sahip degistiren 2.0 cdti lar var. Hal boyle olunca da niye acana demekten kendimi alamiyorum. Forum donanimhaber de benzer birvsoruyla actigim konuda insignianin agirligina bagli olarak yakitinin passattan cok daha yuksek olmasi, sanzumanin dsg ye gore daha zayif kalmasi opelin bakim masraflarinin passata gore yuksek olmasi vs gibi nedenler yazdilar. Bakim konusunu bilmiyorum ama diger konularda passat onde gibi gorunuyor.

Yorum

İşleniyor...
                X